maanantai 8. joulukuuta 2008

Vapaapäivä.

Maanantai ei tunnu lainkaan niin pahalta silloin kun se on vapaapäivä :)
Nukuin silti huonosti, varmaan alitajuisesti teen niin aina ennen maanantaita, eikä päivä meinannu lainkaan lähtee käyntiin.

GB gymille oli kuitenki sovittu treffit Maijan kanssa klo 12.00 ja nippa nappa siihen aikaan ehdinki paikalle. Kovasti vieläki jännittää ajaa sinne, kun kaikilla aiemmilla kerroilla oon ajanu enemmän tain vähemmän hukkaan, navigaattorista huolimatta, kun liikennjärjestelyt on niiiin omituisia. Jostain syystä tolpan ajastin ei toiminu ja auto oli kylmä kun lähdin, joten navinavin teline ei pysynyt ikkunassa kiinni ja laite pyöri irrallaan siinä ikkunn alla. Noudatin Maijan ohjetta ja ajoin Lahden motarille asti vaikka se monotoninen nainen navigaattorissa käskiki kääntyä jo monesti aiemmin. Pääsin tosi näppärästi perille, eikä matka kestäny varttia kauempaa parkkeerauksineenkaan. Jei!!

Käytiin läpi parit liikkeet salilla, oikeeta suoritustekniikkaa lähinnä, ja sit siirryttiin vapariin.
Eka kerta kun kukaan näkee tätä ohjelmaa, ja jännitti jonkin verran, mut Maija tykkäs onneks. Muutamaa kohtaa vähän hiottiin, ja keksittiin pari rauhallista kasia, ja nyt se sit ois viimeisiä silauksia vaille valmis, ja aikaaki on vielä monta kuukautta. Onneks ei ainakaan sen puolesta pitäis tulla kiire, vaan saa rauhassa keskittyä kaikkeen muuhun jännitettävään.

Käytiin vielä läpi poseerauksia, ja nekin oli ihan ok. Pariin juttuun täytyy jatkossa opetella kiinnittämään huomiota, mutta aika hyvin on paketti kassassa. Fiilis oli treenisession jälkeen odottavan onnellinen. Onnistumisen tunne on kyllä mahtava, eikä kyse ollu kuitenkaan kun aika pienistä asioista.

Vitsi kun töissäkin vois tuntee samoja fiiliksiä joskus, eikä aina painetta, kireyttä, ahdistusta, aina jollain on joku asia huonosti ja multa odotetaan ratkaisua, ei edes apua, vaan ratkaisua. Mulla on tunne, että multa ( henkilökohtaisesti ) vaaditaan koko ajan jotain. Olis kiva välillä vaan mennä töihin, suorittaa se joku homma, se joku juttu jota varten mut on palkattu, ja lähtee tyytyväisenä kotiin. Mut ei.

Summa summarum: tämä vapaapäivä oli oikein onnistunut ja oon onnellinen että sain elää tän päivän :)

Ei kommentteja: