perjantai 14. toukokuuta 2010

viikon varrelta

Tiistain akrobatiassa hyppyjä, voltteja ja kaikkea siltä väliltä. Lopuksi kunnon loppuvoimat pareittain vikan kerran kunniaksi. Oli huippukiva treeni.

Keskiviikkona tuntui joka lihaksessa, että oltiin tehty taas jotain erilaista. Ei kipua, mutta tiedostin kaikki lihakset liikkuessa. Illan BodyPumpissa tuntui kyllä.

Torstaina olikin töistä vapaa, mutta illalla ensin BodyPump ja tunnin tauon jälkeen BodyCombat. Noi alkuviikon treenailut verotti kuntoa sen verran, että se kylmä hiki, joka normaalisti tulee vasta combatin Muay Thai -biisissä, iski jo pumpin haukkareissa.
Koitin tankata nestettä tuntien välissä etten hikoile itseäni tainnoksiin.
Combatin viimeisessä nyrkkeilyssä, jossa seisotaan leveässä haarassa, pakarat ei meinannu enää kestää ja koko alakroppa tärisi. Hah. Hauska fiilis. Sitä se on kun ei osaa vetää puoliteholla vaan aina mennään täysillä.
Nyt täytyy varmaan ottaa taas käyttöön Dexalit noilla tuplatunneilla kun ilmat lämpenee.

Salissa oli ihan älyttömän kuuma vaikka oli vuoden eka lämmin päivä. Mitä se on sitten kun (huom. KUN) aurinko on porottanu jo useamman päivän?!

Tänään HS tarjosi taas elämyksiä: kiertohaastatteluun saatava 30 somalia, aikaa tämä päivä, lähtee nyt!
Mistä mä löydän 30 somalia? mistä mä tiedän ketkä on somaliasta? mitä kieltä mun pitäis puhua? 30??

Kuvaaja oli onneks loistotyyppi. Reipas kaveri joka otti ohjat kun mä olin jäässä. Kiertelemällä pitkin Helsinkiä ja soittamalla pari puhelua, puhumalla kielillä ja pysäyttelemällä rajaton määrä ihmisiä, neljän tunnin saldona oli 12 haastista.
Onneksi kuvaaja myös tiesi islamista ja muslimeista asioita, joista oli keikalla hyötyä. Onneks hän puhui arkailematta englantia ja onneksi hän oli mies! Suurin osa liikkeellä olleista somaleista oli mehiä, eivätkä miehet puhu naisille, eikä naiset miehille. Naiset eivät osaa kieliä eivätkä anna kuvata. Kertakaikkisen hankala keikka.
Selvisin kuitenkin hengissä, yhtä kokemusta rikkaampana, ja valmiimpana seuraavaan vastaavaan.

Nyt oon ansainnut suklaani :)

Ei kommentteja: