lauantai 18. lokakuuta 2008

Miksei lauantai vois olla kaksi kertaa viikossa?!

Kymmenen tunnin yöunet teki hyvää, ja pikästä aikaa heräsin ihan ok fiiliksellä. Ammukahvi ja leivät, kone syliin ja wow auki, ai että!

Sakke ei aikomuksistaan huolimatta lähteny Tampereelle vaan jäi mun kanssa kotiin eilen kun olin hieman itkuinen rankan työpäivän ( ja koko viikon ) jälkeen. Ment lot to me! Ei sillä etteikö kavereita olis kiva nähdä, mut tää kiireinen ja stressaava arki vaatii lepoa että taas jaksaa rutistaa 5 päivää.

oltiin yhdessä salilla tänään, ja koska meneillään on kevyt viikko, tein sen esimerkkiohjelman siitä wellness-muistitikusta, tosin 5kg sijasta latasin pakkaan aina vähintään sen 20kg ja 10 toiston sijaan tein n.15, mut muuten siis tasaisesti koko kroppaa. Venyttelyt laitteissa ja rentouttava hetki hierovassa tuolissa treenin jälkeen, sekä lämmin sauna, kruunas kaiken. Lämmintä vettä joutuu suihkussa odottamaan turhan pitkään, eikä saunakaan ollu ihan niin kuuma kun vois olla, mut han bueno reissu silti. Niin paljon parempi sali kuin se CMS jolta vihdoin sain irtisanouduttua!

Nyt pitäis Maijalle lähettää tiedot treeneistä ja syömisistä että saadaan alkaa tekee vuosisuunnitelmaa :) Jei!! Vuoden päästä meitsi kisaa!! ei vaan malttais odottaa..

Ei kommentteja: