tiistai 31. tammikuuta 2012

Palkkaripurkkien täytettä

Hain WRANGElta taas lisää palkkarii ja protskuu.

Ottaisin kuvan koko setistä, mutta kamera on lainassa kollegalla, jonka järkkäristä loppui akku kriittisellä hetkellä viime viikolla. Lainasin omaa pokkaria jotta saatiin ees jonkinlaiset kuvat Fressi Fit - tuntien liikepankkiin. Voi olla että joudutaan ottamaan kokonaan uudet kuvat ;)

Vanilja on makuna aina varma ja monikäyttöinen: sitä voi lisätä blenderiin tekeepä smoothiensa sitten mistä tahansa aineksista. Suklaa tai mansikka vaatii aina vähän muiden ainesten miettimistä.


Metapure Q2 Rich Creamy Vanilla on vanilja-sarjassa ihan omaa luokkaansa. Kermaisen karamellimainen tuoksu purkkia avatessa houkuttaa lusikoimaan pelkkää jauhetta, mutta toistaiseksi olen malttanut kipata kauhallisen shakeriin tai blenderiin oman suun sijaan.

Mitkään lisäravinteet ei korvaa hyvää treeniä, mutta nyt kun on kunnon ravinteet, myös treeni tuntuu ja näkyy  paremmin. Voin olla varma, että keho saa tarvitsemansa ravinteet ihan perus syömisellä.

Viikonloppuni meni vuoden ekoja FAF Gym Trainereita kouluttaessa, joten maanantain vapaapäivä 7 päivän työputken jälkeen tuli taas tarpeeseen.

Tiistaista on hyvä aloittaa uusi viikko :)

Ei kommentteja: