keskiviikko 7. heinäkuuta 2010

Haaveista totta - pikkuhiljaa

En malttaisi odottaa aamua. Täytyy mennä pian nukkumaan, jotta aamu tulee nopeasti. Aamulla saan keittää hyvät sumpit!

Ystäväni Visa (Op Visa, tunnetko? Hän on monien paras kaveri anteliaisuutensa vuoksi. Läheistä sukua Nordea Visalle) osti tytsylle uuden keittimen kun mökiltä tuodun varakeittimen kahvit maistui mökiltä. Ehkä se oli psyykkistä, mutta silti niin totta joka aamu.


Nyt siis toteutin taas yhden pitkäaikaisista haaveistani ja ostin Moccamasterin. Monia hyviä ominaisuuksia, mm. valkoinen väri ja elegantti olemus ;) Moccis saattaa olla yliarvostettu, mutta kun tahtoo niin tahtoo!

Jo muutaman päivän olen miettinyt blogin päivittämistä, mutta päässä kaaostaa edelleen niin paljon, etten tiedä mistä aloittaa.. Elämä jatkuu kuitenkin aika normaalina. Niin normaalina, ettei mun elämä ole pitkään aikaan ollut näin normaalia.

Eilinen BodyCombat meni extrahiessä kun minkään salin ilmastointi ei voi riittää näillä helteillä, ukkosta enteilevässä matalapaineessa, kolmenkymmenen ihmisen hikistä puuskutusta.

Melko nihkeä oli myös tämän aamupäivän BodyPump. Heti alkulämmittelyn jälkeen ensimmäiset kyseli onko ilmastointi päällä. Oli.

Pumpin jälkeen jäin treenailemaan niitä kahta Satsin omaa lisenssituntia, jotka pitäisi pian kuvata ja lähettää arvioitavaksi. Olisin halunnut vähän treenata painoillakin, mutta aamupuuron ja omenan voimalla ei montaa tuntia jaksa. Tai ainakaan treenistä ei enää ole paljon hyötyä.

Huomenna saan seurakseni ystävän, jonka kanssa on joskus ollut tosi hauskaa. Sitten tuli parisuhteet, paikkakunnan vaihdokset, lapset.. Ei olla kunnolla nähty pitkään aikaan, mutta nyt on kaksi päivää aikaa vaihtaa kuulumisia :)
Ehkä perjantaina hipataan jos tanssijalkaa alkaa vipattaa, mutta pääasiassa kai nautiskellaan elämästä.

Ei kommentteja: