torstai 29. heinäkuuta 2010

Työn täyteistä työttömyyttä

Ei uskois että työttömällä ihmisellä voi olla näin paljon töitä!
Eilen aamupäivän BodyPumpin jälkeen kävin kotona syömässä ja ulkoiluttamassa Tikon, sit lähdin takaisin keskukselle ohjaamaan Expressiä, tuuraamaan MiniSatsin lastenhoitajia ja viettämään illan respassa. Huh!

Vähän jännitti olla MiniSatsissa yhtäkkiä yllättäen ja vielä yksin. Pari itkevää sylivauvaa onneksi haettiin pois juuri ennen kuin mun piti jäädä vuoroon, joten 3h meni suhteellisen mukavasti 3-5 -vuotiaiden kanssa. Yksi reilun vuoden ikäinen poika ikävöi äitiä, mutta rauhoittui heti sylissä.. Lasten kanssa on niin hämmentävää, kun ne voi puhua ihan mitä sattuu, tehdä ihan mitä sattuu ja hypätä syliin kun siltä vaan tuntuu.

Mitä jos aikuisetkin unohtaisivat suojamuurit ympäriltään ja tekisivät asioita jotka tuntuu hyvältä juuri sillä hetkellä. Puskajussit niin tietysti tekevätkin, enkä nyt tarkoita sitä, vaan että "Ohhoh, nyt tekis mieli vähän värittää kuvia" tai "Nyt mulla on paha olla ja tarvin halin!" Samalla tavalla vois sanoa että "Sä haiset pahalle" ja auttaa kanssaihmistä ymmärtämään suihkun ja deodorantin merkitys.
Aikuisilla on tapana vain poistua paikalta kun joku haisee, olla sanomatta jos toisella on pippuria hampaiden välissä tai ripsiväriä poskella, tai vältellä keskustelua ihmisen kanssa jolla on pitkät nenäkarvat joihin katse väkisin kiinnittyy.

Tänään Tiksun kanssa ulkoillessa mietin, miksi on ok, että mies ulkoiluttaa koiraansa ilman paitaa, mutta ei niin soveliasta naisen kulkea kadulla esim bikiniyläosassa. Ehkä se on tasoitusta siitä, että juhlavaatteissa naisilla on kevyempiä vaihtoehtoja, mutta mies polot joutuvat aina pukeutumaan siihen mustaan pukuun.

Tämän illan BodyCombatin jälkeen lähden Tiksun kanssa ajelee kohti Poria. Perillä ollaan suunnilleen puolen yön aikaan, mutta onpahan vähän viileämpää jo. Takaisin kotiin tullaankin vasta tiistaina 16.15 combatiksi.

Lauantaina Harjavallan KarmaRockiin (rok rok!!) kuten jo niin monena vuonna aiemmin. Odotan innolla kaikkien vanhojen tuttujen näkemistä :D En niin innolla ihan kaikkien tuttujen näkemistä..

Jospa tämän neljän päivän aikana kroppakin vähän palautuisi viimeaikaisista rasituksista. Paljon on tullut vedettyä raskaita tunteja, eikä tässä kuumuudessa meinaa palautua millään kun ei saa nukuttua eikä syötyä tai juotua tarpeeksi. Joskus tekis mieli tehdä tikot ja mennä partsille nukkumaan..


Kyllä mä silti treenikamat Poriin mukaan otan jos vaikka tulisi Ritan kanssa mentyä vähän höntsäilee salille ;)

Mukavaa viikonloppua!!

Ei kommentteja: