keskiviikko 28. joulukuuta 2011

Aloittamisen vaikeus

Parin päivän makoilun ja ylensyömisen jälkeen liikkeelle lähtö tuntuu taaahmeeeaaaltaaa.
Paluu arkeen kannattaa tehdä pehmoisesti, sillä osa tahmeudesta ja nuutuneisuudesta selittyy sillä, että olet syönyt poikkeavasti: enemmän sokeria, jauhojuttuja ja rasvaa. Parin päivän lepo tuskin on tehnyt pahaa.

Reipas kävely ulkona piristää, ja salitreenikin tuntuu ihan mukavalta, kunhan pääsee vauhtiin.
Eilinen selkätreeni tuntuu lihoissa, vaikka teinkin suht mukavaa kuntouttavaa treeniä ja olin vielä Hannan ihanassa voimavenyttelyssä. Venyttelyosuus jäi vähän vajaaksi kun jalassa oli joustamattomimmat housut jotka omistan, mutta voimailuosuus, joustot ja pidot toi hikikarpalot otsalle :)

Tänään testailin erään työporukan kuntoa Liikuntamyllyssä. Oli muuten samaan aikaan myllyssä pari ihan Suomen huippua urheilijaa. Ja oli ihana katsoa niitä nuoria juoksijoita, jotka vilahtivat ohi kevyin askelin - niin lennokasta ja ilmavaa askellusta ja huikeen kova vauhti!

Kun paluu arkeen tuntuu raskaalta, oikotie onneen houkuttaa monia. Mieti kuitenkin kuinka paljon itseäsi ja terveyttäsi arvostat. Vaivalla, hiellä ja joskus jopa tuskalla tulee hyvä kunto, terveys ja terve ulkonäkö. Pelkän ulkonäönhän saa kuitenkin myös rahalla......Vai saako?

Energiaa ja iloa treeneihin - ei se aina helppoa ole kenellekään! :)

2 kommenttia:

Taina - MoveMe kirjoitti...

Jesta sentään että on häiriintyneen näköinen tuon miehen implantit!!! Hyi :)

Tuplaäksälmän kirjoitti...

Päivän WTF! :D