keskiviikko 14. joulukuuta 2011

Eka lupaus!

Flunssa alkaa olla vihdoin nitistetty. Enää vähän niistämistä ja yskimistä. Tosi vähän :)

Eilen tein töiden jälkeen pientä käsipainojumppaa ja oli mukavaa kun ei tarvinnutkaan treenata yksin, vaan sain Katarinasta treeniseuraa.

Katarina oli lukenut blogiani, nappasi osoitteen ja kyseli sähköpostilla apua treeniin. Reipas tyttö! :) Lopputuloksena tavattiin ja jutustelun jälkeen treenattiin yhdessä. Samalla näin missä jamassa on kehonhallinta, liikeradat ja yläkropan voima. Hyvältähän pohja näytti ja saan tehdä tytölle ihan kunnon treeniohjelman.

Salilta lähtiessä joku asiakas, nainen joka sattui lähtemään samalla oven avauksella, sanoi: "Katoin tossa kun opastit jotain toista että sulla on tosi hyvän näköset käsilihakset." Voi että se tuntui hyvältä :)

Mietin kuinka isosti hyvältä voi pienetkin sanat tuntua. Kunpa muistaisin itsekin useammin sanoa niitä positiivisia asioita muille. Ihan pieniäkin asioita. En aina tajua sanoa toisen uudesta kampauksesta tai hienosta paidasta, vaikka ajatteisinkin sitä. Se olkoon mun lupaus uudelle vuodelle! Lupaan kehua enemmän muita. Ja ehkä myös itseäni. Lupaan siis kehua enemmän!

Tänään pääsin availemaan kroppaa vähän enemmän.
Eka kunnon treeni piiiitkään aikaan, joten koitin ottaa varovasti:

- Lämmittelyä kuntopallon kanssa, jumppapallon kanssa ja ihan vaan omalla keholla. Punnerruksia, pyörittelyjä, rullauksia jne. Aika paljon vieläkin vihloo selkään eteen ja taakse taivutukset. Ja esim. käsinseisonta on ihan mahdoton :(
- Kyykkyä kevyillä painoilla ja ponnistuksia steppilaudalta.
- Polven ojennusta ja alataljasoutua kevyillä painoilla, pitkää sarjaa, ajatus mukana.
- Loppuun vielä kunnon venyttelyt.

Kyllä teki hyvää!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Ihana teksti! Kuinka hyvältä voikaan jokin ihan pienikin kehu tuntua! Pelastaa jopa kokonaisen päivän :) Itse olen ihan samaa juurikin miettinyt, että miksiköhän sitä ei osaa sanoa niitä positiivisia asioita ääneen joita miettii hiljaa mielessään? Eli ihan saman päätöksen olen myös tehnyt, että tästä lähtien aion sanoa ääneen jos jostain ajattelen jotain edes pientä positiivista asiaa! pistetään hyvä kiertämään :)