tiistai 4. syyskuuta 2012

iHerb

Täydentelin perheen vitamiinivarastoja iHerbistä jo pari viikkoa sitten. Tilausta tein tietenkin ADT:n kiellettyjen aineiden lista kädessä vahinkojen minimoimiseksi.

Paketti tuli sopivasti juuri nyt, kun vitamiinitarve on suurin (oon vetänyt tripla-annoksia kaikkia mahdollisia vitskuja jotta flunssa menis pian ohi ja kisakunto palaisi sunnuntaiksi). Toisaalta, en voinut välttää ajatusta siitä, olisiko flunssa päälle paukahtanutkaan jos olisin saanut paketin jo viime viikolla. Turha jossitella!


Hanimuru tarvitsee kilpirauhasjuttujensa takia jotain supervitamiineja, ja mä ihan vaan sen takia, että oon tällänen hippibodarimuija, tarvitsen kaikenlaista viherjauhetta ja muuta yrttiä ;)

Kaapista löytyy jo chlorellaa, spirulinaa ja vehnänorasjauhetta, mutta koska ne kaikki maistuu kalanperkuujätteiltä, päätin kokeilla vielä tätä:


Sekoitin puoli mitallista 1/4 lasiin vettä jotta ei olisi ihan kauheesti juomista. Valmiiksi irvistellen maistoin harmaanvihreää litkua, ja yllätys oli suuri kun se maistuikin ihan oikeasti piparmintulta. Huippua!

Ystäväni vinkkasi, että melatoniinitabletit on häntä auttaneet rentoutumaan ja nukahtamaan stressaavien työrupeamien keskellä, joten tilasin myös paria eri vahvuutta sitä. Pääsispä jo kokeilee...


Normaalisti tämän ystäväni kanssa nollattaisiin kaikki mahdolliset stressit pullollisella hyvää punaviiniä, mutta kun tilanne on fitness, se punkku saa odottaa pimeämpiä syksyn iltoja.

Syksyn pimeitä iltoja varten on myös D-vitamiini, joka tällä kertaa on pureskeltavassa muodossa.

Sain perheelle ja ystäville (eli blogin lukijoille) jaettavaksi alennuskoodin: TUZ523.
Tällä koodilla saat osoitteesta www.iHerb.com 10 dollarin alennuksen jos tilaus ylittää 40 doltsuu, ja alle 40 tilauksistakin tulee vitosen alennus.

Hinta on monissa tuotteissa todella paljon Suomen hintatasoa alhaisempi, ja myynnissä on muutamia tuotteita, joita Suomesta ei edes saa.

iHerbiläiset lähetti mulle vielä teepussin ja kynäterottimen (?) kaupantekijäisiksi.
Kyllä nyt kelpaa ;)


1 kommentti:

iherb kirjoitti...

Itse on tullut myös useampia tilauksia tuolta tehtyä ja voin kyllä paikkaa kovasti suositella.

Nythän tuo muuttui vielä niin, että ensimmäisestä tilauksesta pois koodilla 10$ jos se on yli 40$ ja saa ilmaiset toimituskulut noihin yli 40 tilauksiin.

Mun blogista löytyy myös muutamia tuotearvioita ja asiaa muutenkin iherbistä sekä tietysti tuo 10$ alekoodi jos kiinnostaa. :)