perjantai 7. syyskuuta 2012

Wrangea ja viimeistelyä

Hain vielä viimeisiä täydennyksiä Wrangelta ennen kisakauden loppua. Tänään olis viimeinen vaparitreeni ja  käynti Lahdessa kilpailijakokouksessa. Huomenna lepoa ja pakkailua, ja sunnuntaina se suurin näytön paikka.

Kunto on huomattavasti parempi kuin viime viikonlopun kisassa, jossa flunssa pakkasi kaikki nesteet nahan alle ja vei voimat lihaksista. Nyt olo on kuin voittajalla! :)

Milläs eväillä kuntoa sitten hiotaan kohdalleen näin lähellä kisaa?
Vettä on juotu 7 litraa päivässä, jotta keho ei tarvitse sitä panttailla.

Jos väsyneenä treenikin kulkee kun on uudet vaatteet, juominen sujuu kun on uusi pullo ;)

Wrangen uusi shakeri on musta. Väri on kivaa vaihtelua kaikkiin niihin kirkkaisiin, mutta se mikä tekee tästä shakerista paremman kuin muut, on kierrekorkki. Joku (esim. mieheni) voisi ajetella että painettava korkki on helpompi, ja varsinkin kun ne yleensä on pullossa kiinni ettei ne mene hukkaan, mutta itse tykkään tästä enemmän.

Juoma-aukko on iso, ja korkki aukeaa puolella kieroksella. Korkki ei myöskään mene hukkaan, kun sulkeminen on niin helppoa että joka kulauksen jälkeen sen voi laittaa paikalleen.


QNT Metapure Zero Carb on ollut tämän dieetin suosikkituote. Nimensä mukaisesti olematon määrä hiilaria (eli myös laktoositon), ja paljon proteiinia. 

Vanilja on mauista mun suokkari, ja olen sekoittanut sitä palkkarin lisäksi myös rahkaan ja puuroon. Puuroon siitä tulee vähän voisilmämäinen tuoksu ja pehmeän makea maku. Samoin rahkaan.


Burnereitakin sai taas. Hetken ne ehtivät olla tuontikiellossa jonkun etikettiin suomentamattoman ainesosan vuoksi.

Wrangen syksyn kuvasto tuli viime viikolla kotiin. Siellä mä taas olen :)

Jos sinulle ei vielä tullut kuvastoa, tilaa se TÄSTÄ, ja pääset selailemaan kattavaa kuntoiluvälineiden, vaatteiden ja lisäravinteiden tuotevalikoimaa.WRANGE on muuten Fitness Expossa osastolla 8A. Jos olet paikalla, käy tsekkaamassa tarjoukset ja punnerruskisa. Hmmm... pitäisköhän munkin osallistua?

Koitan ehtiä pyörähtämään osastolla sunnuntaina oman kisapäivän keskellä, joten jos osut sinne samaan aikaan, tule moikkaamaan :)Ei kommentteja: