tiistai 30. heinäkuuta 2013

Vapaus valita!

Terveiset Helmistä. Kuohari on pieni ja kuiva, eli fitnesskuohari (Haha) ja kortti mitä parhain :D

"Onnea aito ja ainutlaatuinen luomunainen"
Niin aito luomunainen kuin hiustenpidennyksillä ja pigmentoinneilla voi olla. Tässä on raja, tämän yli ei mennä.

Viikon summausta:

Keskiviikkona se jännäämäni BodyCombat meni just niin penkin alle kuin pelkäsinkin. Ei voi mitään. Jos ei muista niin ei muista. Asiakkaat oli kuitenkin hikisiä, joten treeni teki tehtävänsä. Ja minä selvisin hengissä, joten tämä oli taas yksi opettavainen ja hyvää tekevä epäonnistuminen :)

Torstaina olin töissäTampereella, ja junailin siitä suoraan Poriin auttamaan isovanhempia muutossa. Torstai-iltana tosin käytiin vaan mökillä saunassa ja uimassa, ja istuttiin ilta vaihtaen kuulumisia mun kisareissuista ja muusta. Haaveilin ehtiväni viikonloppuna treenaamaan jonkun kivan porilaiskaverin kanssa, mutta haaveeksi jäi.

Siinä on hommaa kun isohkosta paritalosta muutetaan kerrostalokaksioon. Onneks meillä oli just tuoretta kokemusta kolmion tiivistämisestä yksiöön ;)

Sunnuntaina siinä vadelmapensaiden tyhjennyksen ohessa tein loikkatreenit mökillä. Oli aika ihanaa kun aurinko paistaa ja loikkimisen jälkeen voi pulahtaa uimaan. Vähän ehkä ruusuinen muisto, sillä todellisuudessa olin todella nälkäinen ja treenaamattomuudesta ärsyyntynyt ja kolmen huonosti nukutun yön jälkeen väsynyt, ja näistä syistä kiukkuinen - mutta paisto se aurinko kummiski! ;)

Ruuan, kahvin ja Brita-kakun voimin ajeltiin illalla kotiin. Tai Forssaan asti, josta ostin hesen ruisaterian ja jäätelön, ja niiden voimin ajeltiin kotiin.

Maanantai. Oi sitä onnea, kun omassa sängyssä hyvin nukutun yön jälkeen sain käteeni oman kahvikupin ja oman puuron tutuilla lisukkeilla: pellavansiemenrouhe, mehiläisen siitepöly, auringonkukansiemenet, kookosöljy, merisuola ja mantelimaito. Niin ja tietysti itse kerätyt vadelmat ja viinimarjat.


Tähän väliin vähän ruuasta:
Vaikka kokkailu ei olekaan lempiharrastukseni, nautin kun saan hyvää, puhdasta ruokaa. Omat setit on hyvin pitkälti samanlaisia aina - kanaa ja vihanneksia, hiukan eri muodoissa. Tänään maustoin broiskut mango-currylla ja paistoin hiukan nahistumaan päässeen kurkun kanssa pannulla. Perussalaatti sai makua aurinkokuivatusta tomaatista, ja keitin joukkoon myös hiukan riisi+kuitua (näytepakkaus!).


Tämä kaikki ei-kotona-syöminen ja ylimääräinen herkuttelu on turruttanut makuhermoja, eikä mikään enää maistu niin hyvältä kuin ennen. Heinäkuu oli herkkukuu ja nyt on tullut kokeiltua ja koettua taas kerran, ettei ne herkutkaan maistu niin hyvältä kuin luulee. Paitsi Brita-kakku. Se ei petä.

Odotan, että saan syödä omia puhtaita ruokia, aitoja makuja, ja hyviä raaka-aineita. Niistä on hyvä ruoka tehty. Se on parasta, kun aromivahventeet ja makeutusaineet eivät sotke makunystyröitä, ja ne perus maut on ihan taivaallisen hyviä. Kaurapuuro ja kana, ne on mun herkkua!

Alkuviikko on ollut taas aika haipakkaa. Olen hoitanut rästiin jääneitä asioita ja paperihommia. Touhua ja pähkimistä riittää, sillä torstaina alkaa ihan uudenlainen arki ja uudenlaiset työt - Hui! Oon superinnoissani :)

Onkin pitänyt vähän miettiä mitä elämältäni haluan tässä kohtaa ja mitä tulevaisuudessa. Lähitulevaisuus tuntuu olevan ihan yhtä avoinna kuin se kaukaisempikin, ja nyt olisi sopiva aika taas repäistä itsensä irti ja muuttaa suuntaa. Mutta katsotaan. On hienoa kun on vapaus valita!

Ei kommentteja: