keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

Viikossa flunssa taittuu

Viikossa flunssa taittuu ainakin sen verran että jaksaa muokkailla ja järjestellä reissukuvia... Paljon ihania muistoja ihanalta matkalta.

Tämä tosin on Ninan kokoama kollaasi

Muutama kuva aiheutti ongelmia, kun niitä joutui metsästämään korjausohjelmien kanssa pilvestä ja muistikortilta. Aikaa se vei ja oli hankalaa, mutta kun mä halusin just ne kuvat takaisin! Opin taas muutaman nörttijutun lisää ;)


Kisakuvia keräilin eri lähteistä ja julkaisin facebookissa ne mitä tekijänoikeuksien puitteissa voi julkaista: www.facebook.com/johannalind.net

Vielä pitäisi videoita vähän muokata niin saan tännekin elävää kuvaa vaparista ja ehkä siitä kamalasta haastattelusta ;)

Odotan tosi paljon sitä, että pääsen taas treenaamaan. Tällä viikolla piti palata sorvin ääreen, eli jumppia ohjailemaan, mutta flunssapöpö oli eri mieltä. Alkuviikko sairaslomalla, aivastellen, niistäen ja yskien, mutta nyt alkaa jo tuntua paremmalta.

Lepo on varmasti tehnyt hyvää, keho tuntuu todella levänneeltä, mutta aikansa kutakin. Ehkä jo huomenna voisin edes treenailla BodyBalancea :)


Ei kommentteja: