keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

Fitness Universe Weekend

Miami Beach on ihana paikka. I totally fell in love!

Kotiuduin lauantaina, nukuin sunnuntain, sekoilin maanantain, heräilin tiistaina, ja tänään onkin ollut jo ihan hyvä päivä :) Vähän oli kipeähkö olo, mutta se lähti kunnon kuula- ja ma-ve-treenillä :D

(shhh! älkää kertoko mun asiakkaille että loman jälkeinen treenaus alkoi BP+BC-yhdistelmällä ja jatkui kovalla mavella, se ei niin oo se mitä aina opetan. Rauhallisesti ja maltilla takaisin sorvin ääreen!)

Miamista tuomisina oli kauan haaveilemani Fitness Universe-lasipysti!!


Kisarupeama oli täynnä säätöä ja sähellystä, kirjoittelen siitä ehkä tarkemmin myöhemmin, nyt haluan keskittyä olennaiseen.

Kun on useita vuosia haaveillut jostain, sanotaan nyt vaikka kisaamisesta Miamin Fitness Universessa, se tunne, kun haave on käymässä toteen, on ihan mieletön!

Oli mykistävää nähdä kaikki ne kilpailijat, joita olen nähnyt kuvissa ja videoilla, olla heidän vierellään, kuulla heidän puhuvan, heittää ylävitoset hyvin menneen suorituksen jälkeen - mahtavaa!


Osallistuin kahteen sarjaan: Fitness (vapaaohjelma ja fysiikka + haastattelu) ja Figure (pelkkä fysiikka).

Voitettuani Roomassa Figure Europen, kilpailin Miamissa PRO-sarjassa. Professionaalien, ammattilaisten kanssa. Se on jotain mitä en usko vieläkään todeksi. Odotan ihan näinä päivinä organisaatiolta ilmoitusta, että status on myönnetty väärin perustein tms. ja se otetaan multa pois. Yllätyksekseni en ollut sarjassa viimeinen! Olin sijalla 11. vain yhden pisteen päässä sijasta 10. Yksi viidestä tuomarista olisi jopa laittanut minut sijalle 3. Mutta vain yksi ;)

Päälajini on kuitenkin Fitness, jossa tavoitteeni oli päästä 10 parhaan joukkoon - mieluiten sijoille 6-10, sillä viisi parasta haastatellaan.

Vapaaohjelman esitysvuoroa odotellessa fiilis oli kutkuttavan odottava - ei jännittävä. Fiilis oli hyvä, ja se taisi myös näkyä. Lavalla oli hieman öljyä ja logoteippaus lavan keskellä oli liukas, mutta kun ne tiesi etukäteen, pystyi varomaan. Musiikki tuntui hitaalta, joko siksi, että se tuli kaukaa, tai siksi, että adrenaliiniryöpyssä tulee tehtyä normaalia nopeammin. Anyways, lisäsin pari juttua kesken ohjelman ettei menisi odotteluksi ;)

Edellisellä viikolla tekemäni muutokset tuntui hyviltä, ja nautin joka sekunnista lavalla, myös niistä jolloin horjahtelin. Lavan sivustalta kuului muiden kilpailijoiden kannustukset, yleisöstä raikui suomalaisten kannustusjoukkojen huudot ja lavan toisella reunalla Else oli avosylin ottamassa vastaan vapaaohjelman jälkeen. Mieletön fiilis!

Fysiikkakierroksella olo oli itsevarma. Tiesin olevani elämäni kunnossa, vaikka hiukan tiukempi olisinkin voinutkin vielä olla. Värit oli hyvät, meikki ja hiukset kivat ja kroppa näytti ja tuntui hyvältä, sitä pakettia oli ilo liikuttaa :)Fysiikkakierrosten jälkeen meidät kaikki kutsuttiin lavalle. Siinä viidentoista tytön rivissä seistessä, oman kilpailijanumeron ja nimen kuuleminen kun viiden kärkeä julkistetaan - tunne oli pakahduttava. Olin onnellinen mutta pelokas...

Oletko joskus nähnyt unta että olet julkisella paikalla alasti? Tai pidät esitelmää aiheesta, josta et tiedä mitään? Jep, ne on yleisiä painajaisia. Siellä minä seisoin rivissä jenkkityttöjen kanssa, bikineissä ja korkokengissä, odottamassa haastattelukierrosta, juuri noissa painajaisten tunnelmissa.

Haastattelun jälkeen oli jäljellä enää tulosten julkistus ja palkintojen jako. Riittääkö vielä adjektiiveja kuvaamaan tunnetta, kun nimeni ei ollut se ensimmäinen, eli sijalla 5. Ylitsevuotavan onnellinen? Kun nimeäni ei sanottu edes 4. sijalle, olin enemmän kuin onnellinen. Olin ylittänyt kaikki odotukseni. Vaikka kilpailuihin lähdetään aina voittamaan, aina sata lasissa, mitään säästelemättä, ja vaikka kolmansia sijoja onkin plakkarissa vähän joka lajista, olin tähän erittäin tyytyväinen.


Lisää kuvia ja tunnelmia sekä kisoista että reissusta ylipäätään on tulossa myöhemmin. Nyt haluan kiittää tahoja, jotka on mahdollistaneet tämän unelmieni täyttymyksen:

KIITOS!

Studio Helmi
Milla ja muut ihanat naiset, teille kuuluu kiitos hiuksista, ripsistä ja kaikista kauneusvinkeistä.

Eila Hellgren
Carolina ja tytöt, teille kuuluu kiitos siitä, että ihoni on paremmassa kunnossa kuin koskaan sen jälkeen kun täytin 15v.

Puma / Puma Finland: 
Hanna, kiitos tuestanne ja kivoista treenireleistä!

Kiitos Hoitola Tähtiolon naisille Vacustyler-hoidosta, jolla tukkoiset ja hapottavat jalat saatiin kisakuntoon.

Kiitos Fitness Finland-tiimille vertaistuesta ja seurasta.
Kiitos Else järjestelyistä ja henkisestä tuesta.
Kiitos Elsa treeniseurasta ja lifecoachingista.
Kiitos myös Fitness Finlandin sponsoreille!

Kiitos Lehtinen Oy / Mika tuesta ja siitä, että uskoit minuun.
Kiitos Maarit tuesta ja avusta.
Kiitos perheelleni tuesta, ymmärryksestä ja jaksamisesta.
Kiitos Nina matkaseurasta, henkisestä valmennuksesta, naurusta ja ennen kaikkea ystävyydestä.

Kiitos myös kaikille asiakkailleni, työkavereilleni, sukulaisille ja muille, jotka ovat tsempanneet ja eläneet mukana tässä projektissa. Kiitos!


9 kommenttia:

Riina kirjoitti...

Onnea upeasta suorituksesta! Ihana teksti :)

Johanna Lind kirjoitti...

Kiitos Riina! :)

PetraBettina kirjoitti...

Miten se haastattelu sujui? En olisi itse ehkä selvinnyt pyörtymättä.. ;) Huikeeta!

Kirsti Ilomäki kirjoitti...

Paljon onnea ja tsemppiä tuleviin koitoksiin! :)

Jenni.S kirjoitti...

Onnea!!!

Johanna Lind kirjoitti...

Petra, se haastattelu on oma tarinansa ;) ...siitä sit myöhemmin..

Kiitos onnitteluista Kipa ja Jenni :)

Jenni kirjoitti...

Niin mahtavaa. Onnittelujen määrääkään ei pysty sanoin kuvailla!!! :)))

Jenni N

Hanna kirjoitti...

Isot onnittelut! Oot aivan uskomattoman kaunis, ja kehittynyt roimasti!

Johanna Lind kirjoitti...

Oi, ihana <3 Kiitos paljon Hanna!
Et pelastanut ainoastaan mun päivää vaan useita päiviä :)