lauantai 22. kesäkuuta 2013

Roomasta Miamiin

Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, joten kuvakimara paikkaa nyt kiireisen viikon päivityspulaa.

Lähtö Roomaan oli viikko sitten perjantaina. Pientä lisäjännitystä toi se, kun turvatarkastukseen jonottaessa huomattiin että matkakumppanini Riinan passissa oli parasta ennen päiväys ollut maaliskuussa. Haha, onneksi EU:ssa kun ollaan, ei päivämäärät ole niin justiinsa.

Roomassa parasta oli lämpö ja aurinko. Ja mahtavat Fitness Finlandin tytsyt, joiden kanssa -uskokaa tai älkää- viikonloppu meni ihan superkivasti. Pientä draamaa tietysti kuuluukin olla kun naisporukalla touhataan, mutta loistava reissu ja loistava porukka.


Heti perjantaina Jenni kierrätti minua, Elsaa ja Elsan avomiestä kaupungilla bongailemassa niitä pakollisia nähtävyyksiä. Olen aina halunnut nähdä Colosseumin, ja nyt sen sitten näin, sisältä ja ulkoa. Huippua :)

Turistirysä kivikasa, mutta onhan siellä ihme fiilis kun miettii että siellä ne gladiaattorit on olleet ja se Caecar jaellut käskyjään. Olis mahtavaa päästä hetkeksi siihen aikaan, kärpäsenä colosseumin seinälle.

Lähes yhtä paljon kuin Colosseumia, olen odottanut näkeväni Fitness PRO Anca Bucurin Fitness Universessa Miamissa. Sekin toive täyttyi Roomassa, sillä Anca tuli testaamaan uutta vapaaohjelmaansa, ja Helmikuussa operoitua polveaan.

Anca, minä ja Elsa
Oltiin Elsan kanssa ihan liekeissä ja pähkinöinä, ehkä vähän pelokkaita ja kaikkea mahdollista kun nähtiin Anca aamulla infotilaisuudessa. Päivän mittaan tutustuttiin paremmin kun pienissä pukkareissa hengattiin, ja niin sekin maailmanmestari oli ihan tavallinen ihminen. Ja vielä tosi mukava ihminen :)


Ja siellä mä sit kisasin samalla lavalla Ancan kanssa. Ja siellä takahuoneessa mä sit istuin ja nauroin väsyneitä juttuja sen kanssa kun noi muut mimmit oli biksu- ja/tai model-kisassa. Oli se kummallista.

Olin omasta kunnostani jotenkin tosi epävarma, ja se näkyi sekä lavalla että kuvissa. Kuvat tosin kertoo myös sen, ettei tuo kunto nyt niin kovin huonolta näytä ;)

Kisakunto 16.6.2013
Tällä kertaa tein valmistautumisen taas eri tavalla kuin ennen, ja vaikka kroppa toimii hyvin, pää alkaa tehdä temppuja. Taas. En punninnut ruokiani koko keväänä, en laskenut kaloreita, enkä edes tiedä millaisilla kalorimäärillä olen mennyt. Siksi se kunto alkoi epäilyttää - voiko mutulla tulla tulosta? Näköjään voi!

Lentäminen, kuumuus ja huonosti nukutut yöt (siitä draamasta puhumattakaan) kerää helposti nestettä ja löystyttää, joten toivoisin, että Miamiin saan kuntoa vielä hitusen kireämmäksi. Ei paljoa, ihan vähän vaan.

Tälläset mä sain kotiin tuomiseksi: Figure Europe 1. ja Fitness Europe 4. Kaiverretut laatat tulee postissa jälkikäteen :)


Kisat oli pienet ja osallistujia vähän, siksi hehkuttaminen on turhaa. Mä en halua mitään ilmaiseksi. Fokus isompiin lavoihin ja kovempiin kisoihin!

Näitä Fitness American Natural kisoja on järjestetty ympäri jenkkilää jo vuosia. Viime vuonna toiminta laajeni Eurooppaan yhden kisan verran (Pariisi syksyllä 2012) ja tänä vuonna kisoja on Euroopassa jo kolme: Europe (Rooma), Britain ja Paris. Osallistujamäärät on luonnollisesti vielä pieniä, mutta toivottavasti kasvamaan päin. Kisat on hyvin järjestetty, kilpailijoista pidetään huolta ja tapahtumista tehdään sekä yleisöä että kilpailijoita viihdyttävä show. Tykkään kovasti!

Miehiä oli tässä kisassa enemmän kuin naisia, ja mallimiehiä enemmän kuin bodareita. Hassuja noi italialaiset! Hassuja myös sikäli että fitnessin voitti serbialainen nuori tyttö joka oli aika pehmeässä kunnossa. PRO Anca oli 2. Ehkä ne italialaiset tykkää vähän rehevämmistä naisista ;)

Teatteri, jossa kisa pidettiin, oli vanha Teatro Parioli, jonka lava oli niin kalteva että ekalta penkkiriviltäkin näki koko lavan lattian. Oli hassua edes kävellä siellä saati tehdä vapaaohjelmaa. Vaikka siellä oli yllättävän helppo tehdä kärrynpyörät ja pressit, ihan perus pirueteissa ja jalanheitoissa oli hankala pysyä pystyssä. Mä päätin ottaa varman päälle ja jättää vaparista pari vaikeusosaa pois etten lennä alamäkeen lavalta alas. Olis ollut kamalaa joutua jättämään Miami väliin jonkun loukkaantumisen takia.

Fitness & Muscle Mania Europen voittajat:

Kiitos kuvista Riinalle, jonka liipasinsormi on laukaissut kameran lähes 1600 kertaa :)

Minä ja Muscle Manian voittaja

Kiitos Elsalle pukkariseurasta, kisasisaruudesta, ystävyydestä ja tästä kuvasta :)

Kiitos reissuseurasta Team Finland. Kuvassa Jenni (vas.), Minna, Elsa, Elina, Nana ja minä.

Jokainen osallistuja sai paidan muistoksi, ja tietysti kisan mainostamiseksi...
(That's how I like it - en ole koskaan ymmärtänyt miks promopaidoista pitäis maksaa. Fanipaidat ja muut on tietysti erikseen)Kisan jälkeen käytiin syömässä syömässä ihanassa paikallisten suosimassa ravintolassa jonka mimmit oli aiemmin viikolla löytäneet. Palvelu oli hyvää ja paikka viihtyisä. Harmi etten muista sen paikan nimeä.
Tätä mä söin. Oli iha ok :)

Parsaa ja lammasta

No niin. Sitten tähän päivään:

Paluu Suomeen oli maanantaina. Koneesta noustuani puhelimen vastaajaan oli tullut viesti mahtavasta työtilaisuudesta. Kuten joka kerta tähän asti - ihan joka kerta - pari viikkoa ennen kisaa työtilanne muuttuu ja kisojen jälkeen odottaa uusi tuntematon. No stress! ;)

Tällä kertaa vaakakupissa painaa kyllä paljon mun ihanat asiakkaat. Olen ennenkin sanonut, että tässä työssä vaarana on se, että asiakkaat loppuu. Ei siksi ettei treenautettavia olisi, vaan siksi, että niistä tulee niin kavereita ettei halua pyytää rahaa treeneistä!

Vikoissa treeneissä ennen lomataukoa Anni toi lahjaksi lomahiuksille hoitoa ja suojaa. Ihanaa! Kiitos Anni :)


Pirre toi mulle matkalukemista. Kiitos :)


Senioriryhmiltä sain kukkia ja pikku lahjoja

Mairen tekemä meikkipussi

Anja toi kukkia ja ihanan kortin

Äiti toi Nomination neliapilan tuomaan onnea Roomaan...
...ja hevosenkengän onnenamuletiksi Miamiin :)
Ja sitten... Mä yritän nyt opetella olemaan naisellisempi. Edes tän pari viikkoa. Huh ja puuh... se on työlästä.Juhannustreenissä peilistä katseli ihan pirtsakan näköinen pimu, jolla oli tukka letitettynä, nassussa vähän meikkii ja korvissa roikkuvat helyt. Heti ihan tosipaljon tyttömäisempi olo. Ehkä mä alan tykätä tästä :D


Maanantaina on lähtö Miamiin. Odotan sitä kovasti - tulossa on varmasti mahtava tapahtuma, ja mukaan lähtee paras ystävä, joka pelkällä läsnäolollaan pitää mun pään kasassa.

Maanantaista keskiviikkoon rentoa oleilua
Torstaina rekisteröityminen, kilpailijakokous, mediasessio ja avausnumeron harjoitukset
Perjantaina Figuren alkukilpailu (muilla mimmeillä biksun ja modelin ekat rundit)
Lauantaina varsinainen kisapäivä sekä tietysti After Party
Sunnuntaina Media Pool & Beach Party

Lisätietoa ja tarkemmat aikataulut löytyy osoitteesta: www.universeweekend.com

Seuraavana maanantaina alkaa varsinainen loma! Ei stressiä, ei velvoitteita, vain kaikkea hauskaa ja hyvää! :)


Ei kommentteja: