sunnuntai 2. kesäkuuta 2013

Synttärii!!

Kesä(kuu) alkaa aina synttäreillä, ja synttäriaamu alkaa parhaiten lahjoilla, yhä vieläkin :D


Rakkaalta mieheltäni vähän salaa toivoinkin Lumian latauskuoria, koska se on ainoa tekninen vehje jota olen ihaillut ja suunnitellut hankkivani. Kirsikkana kakun päällä Fatboyn lataustyyny, sinisenä tietenkin :)


Synttärilounaasta teki spessun se, että sen sai syödä ihan rauhassa kotisohvalla pyjama päällä. Superb! Ei kiirettä :)

Ihanan aurinkoinen sää houkutteli ulos, joten käytiin parin tunnin pyöräretkellä tutustumassa lähireitteihin. Tai voiko sitä tutustumiseksi sanoa kun 90% ajasta olin ihan poissa kartalta ja ajelin vaan Saken perässä :D

Maisemat oli ihania. Ei uskoisi että Helsingistä, siitä "betonihelvetistä" joksi tätä helposti luullaan, löytyy niin vihreetä ja vehreetä, ja ihmiset nauttii kesäpäivistä loikoilemalla nurmikoilla ja kallioilla, lukemalla kirjoja puiden väliin ripustamissaan riippumatoissa ja skoolailemalla piknikillä kavereiden tai perheen kesken. Ihan ku joka päivä olis festarit.


Synttäripäivällisen kruunasi tuoreet mansikat, joilla herkuteltiin myös päiväkaffeen kanssa kattoterassilla. Niin, meillä on kattoterassi :)

18.00 suomenaikaa alkoi Fitness New Mexicon prejudging livelähetys samassa osoitteessa josta meidänkin kisat suorana lähetetään: Fitnessuniverse.com. Muista rekisteröityä ajoissa ja laittaa kalenteriin muistutus ;)

Prejudgingin jälkeen kävin ite vielä tekemässä vaparia ja pikku punttitreenin


Siinäpä se, sellanen synttäripäivä. Onhan tähän jo totuttu että aina ollaan enemmän tai vähemmän lähellä kisoja, ja juhlaherkut sen mukaiset. Vielä jonain päivänä mulla on juhlat ja pöydässä kakkua - kermamarenkimansikkavaahtounelmakakkua!

Ei kommentteja: