keskiviikko 29. toukokuuta 2013

Elämän pieniä iloja


Meil oli tänään treenileiri Elsan kaa. Haha, oltiin siis vuorostaan mun työpaikalla treenailemassa pitkän kaavan mukaan. Välillä oli pakko evästääkin et jaksoi taas. 


Vedettiin vaparit läpi ensin puoliksi pariin kertaan, ja sitten vielä kaks kertaa kokonaiset. Kaks kertaa siks, että se eka tuntu ihan kauheen tahmeelta ja jotenkin ne vaikeusosat jäi vaan sieltä väleistä pois ;) Tokalla vedolla vaikeuosatkin saatiin paikalleen, mutta laatu ei silti ollu ihan priimaa - vielä!

Lopuksi vielä lasikengät jalkaan ja kävely- / poseharjoitusta. Oli mahtavan mukava päivän aloitus vaikka uni painoi molempien väsyneitä silmiä. Aika haipakkaa tuntuu olevan yhdellä jos toisellä tää toukokuun loppu ja unet meinaa jäädä liian vähiin. Vertaistuki on ihan äärettömän tärkeää. Sen huomaa varsinkin nyt muutaman vuoden yksinpuurtamisen jälkeen kuinka paljon parempi tunne on oman pään sisällä kun tapaa samojen aiheiden kanssa pähkäileviä ihmisiä ja voi tukea toinen toistaan. Odotan meidän kisareissuja innolla <3 div="">

Elsan kunto on ihan huippuluokkaa. Miten voi naisen jokainen lihas erottua niin selvästi olematta kuitenkaan revityn kireä. Uskomaton pikku pakkaus. Elsa kirjoittaa treenipäiväkirjaa CocoVin sivuilla, ja siihen pääset käsiksi tästä


Rooman Fitness Europa kisaan on aikaa 2,5 viikkoa. Kaks ja puoli viikkoa aikaa hioa vaparii, vaparii ja vaparii. Kun alle saadaan toistoja ja kestävyys paranee niin avot. Nyt kun kalenteriakin on vähän saanut järkeistettyä niin ihan jo ens viikosta pitäis kiireet helpottaa ja on aikaa levätä ja treenata. Tai oikeastaan jo huomisen jälkeen! 

Huomenna normaaleiden töiden lisäksi on BodyBalancen lisenssivideon kuvaus. Peruskoulutuksenhan kävin jo joulukuussa, mutta hain lisäaikaa videoinnille kun ei ollut omaa tuntia. Edelleenkään ei ole omaa tuntia, ja tämän ohjelman olenkin opetellut ihan vaan tätä kuvaustilaisuutta varten. Ihan pikkusen jännittää vetää se asiakkaille kameran edessä.

Lisenssivideoinnista kirmaankin suoraan Fitness Finlandin kuvauksiin... "raikkaana ja sporttisena" ;D

Mutta on kuulkaa kiva asua Helsingin keskustassa.
Syy nro 1: kaikki tarvittava on lähellä
nro 2: kaikki tarpeetonkin on lähellä
nro 3: uskomattoman upeita lenkkipaikkoja
nro 4: lähes täys anonymiteetti - ei tule tuttuja vastaan
nro 5: Luomuruokaa saa hakea kaverilta kilokaupalla laatikoittain (toki niistä vähän pitää myös maksaa - paino sanalla vähän)

Mun ekassa erässä oli  1kg kurkkua, 1kg paprikaa, 1kg parsakaalia, 1 kg porkkanoita, 1kg bataattia, 1kg tomaattia ja rasia ananaskirsikoita. Tilasin myös pinaattia ja kananmunia mutta ne meni vahingossa väärään osoitteeseen. Ens viikolla uus yritys.


Fiilis sitä luomulaatikkoa kantaessa oli jotenkin tosi vahva ja vapaa. En osaa sen paremmin selittää. Musta se oli kauhean hieno hetki. Pienestä sitä ihminen joskus saa ilonsa... Mutta eihän tää määrä mahtunut meidän jääkaappiin joka ei ennestäänkään ollut ihan tyhjä.

Tein isot satsit salaattia joka siis menee pienempään tilaan kuin kokonaiset kasvikset ja sitä sit syötiin iltapalaksi ja aamupalaksi ja oli eväänä ja päivällisenä ja ehkä myös tänään iltapalana... ja huomenna eväänä.

Mahtavaa! Nää on niitä elämän pieniä iloja :)


Ei kommentteja: