torstai 23. toukokuuta 2013

Kolme viikkoo ja risat

Tiistaina hierojan pöydällä maatessa se iski tajuntaan - Rooman kisoihin on enää rapiat kolme (siis 3!!) viikkoa. Jotenkin oon ajatellut että ei se haittaa että puvut ja ohjelmakin on vähän vaiheessa kun on niihin vielä aikaa... no on joo se kolme viikkoa!


Ehkä tämän oivalluksen pelästyttämänä iski sitten se nyt jo kisavalmistautumiseen kuuluva viimehetken flunssa. Kauan se sitä teettelikin. Työkaverit on jo pari viikkoa huomautelleet etten vaikuta ihan omalta itseltäni, olo on tuntunut vähän tukkoiselta, vähän väsyneeltä ja vähän innottomalta, mutten kuitenkaan sanoisi vielä kipeältä. Asiakkaita on ympärillä ollut nuhassa ja kuumeessa ja norossa ja vaikka missä, joten kyllä mä sen flunssan arvasin hiipivän minunkin hengitysteihin. En vaan (taaskaan) osannut tyhjentää kalenteria ajoissa.

Vielä vuosienkaan jälkeen en osaa ennakoida kisojen alla iskevää väsymystä, energian vähyydestä ja kovista treeneistä johtuvaa vastustuskyvyn heikentymistä ja ihan vaan kasvavaa levon tarvetta. Rentoutumaan ei pysty yhtä helposti kuin normaalisti, joten sen eteen pitäisi nähdä vähän vaivaa. Kiireisen kevään jäljiltä tahdin hidastaminen kuitenkin tuntuu lähes rikolliselta tai vähintäänkn väärältä. Ei pysty suomaan itselleen ihan vaan olemista.

Kisakunto on kuitenkin lähempänä kuin viime syksynä kertaakaan. Asetin itselleni sellaisen varovaisen kisapainotavoitteen 58kg, mutta tänä aamuna vaaka näytti 57,9kg. En pane pahakseni vaikka vähän vielä ihon alta lähtisi senttejä, tai puolikkaita, mutta tuohon varovaiseen tavoitteeseen päädyin kun syksyllä sekin oli niin työn ja tuskan ja kiukun ja itkun takana. Syytän edelleen sitä ehkäisykapselia!

Takaisin tähän olotilaan...

Eilen tuli tuntia ohjatessa tosi kurja olo. Siis tosi kurja. Illan treenien sijaan rauhoituin kotosalla ja tein vihdoin ja viimein, monen aloituksen jälkeen ihan loppuun asti itselleni urheilijasivun Facebookiin: www.facebook.com/johannalind.net.

Olisin iloinen jos käyt tykkäämässä sivusta! Ihanaa että jotkut teistä blogin lukijoista jo kävikin peukuttamassa sekä sivua että kuvia :)

Tarkoitukseni on jakaa tästä lähtien blogaukset sinne sivulle, joten jos olet facessa, saat sivustani tykkäämällä tiedon uusista blogiteksteistä heti. Aion myös aktivoitua kuvaamisen kanssa kun kuvien siirtäminen faceen on niin paljon nopeampaa kuin tänne blogiin päivittäminen.

Ajattelin jopa blogihistoriani ensimmäistä arvontaa. Vai meneekö jo liian hömpöttelyksi? ;)

Tänään aamulla olo oli huonosti nukutun yön jälkeen kuitenkin melkein hyvä, eikä pää ollut kovin kipeä joten lähdin töihin. No nyt jälkeenpäin on hyvä todeta että ihan hullun hommaa on lähteä siinä kunnossa ohjaamaan senioriryhmiä kuntosalille, mutta kun ei niitä oikein voi jättää vaille ohjaustakaan. Peruin ne hommat mitä pystyin ja lähdin kotiin lepäämään. Huh.

Nyt sitten olen levittänyt pikku ompelimon tähän pikku kämppään ja pötkötellyt sohvalla sormet liimassa biksuja strassaten. Se on just sopivan aivotonta hommaa tähän oloon.


Modattavana vielä yks vaparipuku ja koristeltavana kolmet biksut. Siis yhdet per viikko :D
Huomenna edelleen toipilaana joten uutta blogausta luultavasti luvassa! ;)

Ei kommentteja: