torstai 9. toukokuuta 2013

Täsä mä ole!

Jee, netti toimii taas, läppäri on löytynyt muuttolaatikosta ja on jopa hetki aikaa istahtaa. Huh!

Muuttopäivän jälkeen pitäis olla ainakin muutama päivä, mielellään viikko, lomaa kamojen järjestelyyn. Koska muutto tuli itsellekin vähän yllätyksenä, ei sitä lomaa ollut tullut järjestettyä. Päin vastoin. Perjantaina huhkittiin pesukoneet ja sohvat ja sellaset yömyöhään ja lauantaina olin 9.00 vetämässä FAFin 11h Foundation koulutusta. Työavaimet, silmälasit ja hiusharjat oli vielä vanhalla asunnolla, joten kaikella tapaa vajavaisella varustuksella oltiin liikkeellä. Sunnuntaina jatkui muuttotohinat pienten tavaroiden raijaamisella ja maanantaina jatkui tietysti taas työt. Ei tekemisen puutetta ole ollut eikä tule olemaan vähään aikaan.

Nyt on kaikki uuteen kotiin tulossa olevat tavarat siirretty, joskin ne kaikki, myös varastoon menevät, lepäilevät vielä täällä pienessä asunnossa hujan hajan missä sattuu. Vanhalla asunnolla olisi vielä astianpesukone ja yksi osa kirjahyllyä jotka pitäisi johonkin hävittää... tarviiko joku? sais halvalla.

Edellinen asunto oli kolmio, jossa kahdessa huoneessa oli kolme vaatekaappia, eli yhteensä kuusi kaappia.
Uudessa on kaikkineen kaksi vaatekaappia, joissa kummassakin yksi hylly ja tanko. Siihen yhdelle hyllyllekö pitäisi koko ihmisen vaatevarasto sopia?? Siinä sitä on karsimista. Jos mulla ei nytkään ole juuri muita kuin treenivaatteita käytössä, kohta en muita omistakaan.

Onneksi laitettiin kirjat ja muut turhuudet pois niin saadaan kirjahylly hyötykäyttöön.


Kaiken härdellin keskellä on treeni kulkenut kivasti ja kroppa tiivistynyt mukavasti. Paino laskee ja ihmiset ihmettelee. Parhaita kommentteja on ne "onks sulla taas jotku kisat tulossa ku oot niin pieneksi menny?" Itse sitä ei aina huomaa, joten mieltä lämmittää jos joku muu kertoo että edistystä tapahtuu. No nyt on kyllä itsekin huomannut jo muutoksen.

Ihan tässä viikon aikana on paino humahtanut alaspäin. Kauan se taas junnasi paikallaan, mutta yks kevyt treeniviikko väliin ja taas tapahtuu. Edelleenkään en ole punninnut ruokia, enkä syönyt minuutin enkä kahden tarkkuudella, enkä noudattanut säntillistä treeniohjelmaa. Olen vetänyt fiiliksellä, kokemuksella ja maalaisjärjellä, ja hyvin näyttää toimivan :)

Fitness Finlandin facebooksivulla on nyt kuvat ja lyhyet esittelyt koko meidän jengistä: Fitness Finland Athletes. Käyppäs katsomassa ja heitä oma arvaus onnistuuko Fitness Universumin valloitus tällä jengillä vai kyllä ;)

Viisi viikkoa Rooman Fitness Europeen ja seitsemän Miamin Fitness Universeen. Can't wait!!!


Ei kommentteja: