sunnuntai 26. toukokuuta 2013

Viikon fiilistelyä

Viime viikolla käytiin Fitness Finlandin tyttöjen kanssa Shock Absorberilla josta saatiin käyttöön parit uudet liivit. Uusi ihana kausiväri multi sport liivistä, sekä uudet puhtaan valkeat juoksuliivit.


Halusin vielä noi puna-mustat gym & fitness-liivitkin, jotka on päällä ihanan tukevat, mutta ei yhtä kireät kuin juoksuliivit. Salilla ei kuitenkaan tarvita sitä tukea ihan niin paljon kuin juostessa tai kovilla ryhmäliikuntatunneilla, joten vähän kevyempi varustus riittää :)

Näissä on muuten vasemmassa olkaimessa pieni klipsu, johon kuulokkeen piuha menee mukavasti kiinni eikä roiku ja heilu kokoajan tiellä. Pieni iso plussa!

Juoksuliivistä mulla onkin se edellinen kausiväri (lila/turkoosi) ja musta.
Tiesitkö että urheiluliivit kuuluu olla niin napakat, että vähän jopa ahistaa? Silloin ne tukevat liikkuessa kunnolla, eikä ne silloin enää purista. Liivit myös menettävät tukiominaisuutensa noin vuoden käytön jälkeen - riippuen tietysti kuinka usein niitä pitää ja pesee. Itse en enää vaihtaisi laatukamoja halpistuotteisiin, enkä ikinä ostaisi sovittamatta. Mun kaikki urhieluliivit ovat eri kokoisia, sillä ympärysmittaan vaikuttaa liivin malli, ja ympäryksen mukaan muuttuu myös kuppikoko.


Shockin pussiin sujahti myös pari paitaa: musta ja lime. Mulla olis ollut parempikin kuva, mutta tää oli niin hauska kun mun pää näyttää tosi isolta ja kaula aitoakin pidemmältä - ihan ku sellanen vieterin päässä keikkuva pellen pää :D


Limestä on tullut mun uus lempiväri. Samaa väriä on myös Pumalta, vaikka näyttääkin kuvassa keltaiselta


Viikonlopun aikana parantelin väsynyttä ja tukkoista oloa ihan hyvällä menestyksellä. Sain askarreltua valmiiksi sekä vaparipuvun että kisabikinit. Huoltajan biksut on vielä koristelematta - ajattelin varautua jos se haluu kuitenkin kans osallistua kun pääsee sinne keskelle kisahuumaa ;)

Tänään oli jo ihan hyvä olo, ja keksin täytettä siihen yhteen tyhjään vapaaohjelman kohtaan, joten sekin on nyt valmis. Kisakunnon kiristelyyn on aikaa 3 (tai oikeastaan 5) viikkoa, joten nyt voi huokaista - I'm ready!

Ja vielä yks mahtava tsemppijuttu: Fitness Finlandin bikinibabe Nana hommasi kaikille tiimipipot! Olenko jo sanonut että mä sit tykkään tosta meidän tiimistä!? Nanan kisavalmisteluja voit seurata osoitteessa nana-superfitme.fitfashion.fi

Näistä pipoja ei ihan joka tytöllä tai pojalla olekaan :)
Jipii, kyllä nyt kelpaa lenkkeillä. Toivoisin että osaisin käyttää pipoja ihan muuten vaan. Ja aurinkolaseja. Ja sateenvarjoa. Ne kaikki olisi suomen kesässä kuitenkin aika tärkeitä :DEi kommentteja: