perjantai 7. kesäkuuta 2013

Viikko vielä...

Tänään 6.15 herätys, 6.30 ulos salikamat repussa, salilla aerobista ja crosscorejumppailua. Vielä on keskiviikon jalkatreenistä vähän takareidet arkana. Infrapunasaunan kautta kotiin, ja aamupuuro nenun edessä 8.30 :D


Pakko vetää päivän treeni heti aamutuimaan ennen kampaajalle menoa, sillä uus kisatukka ei kestä hikoilua vuorokauteen: Studio Helmin Milla loihti taas hyvin kasvaneet omat hiukset tuplasti pidemmiksi. Ja Helmi "Hemu" nappisilmä oli sylissä rapsuteltavana koko kolme tuntia. Lämmitti sydäntä ja syliä :)


Viikon päästä lennetään! Siis Roomaan. Siis kisaamaan. Siis Fitness Europe-kisaan. Uskomatonta!

Oon kevään aikana tutustunut ihan huikeisiin ihmisiin. Sellaisiin, joista kertovia juttuja lukee (kateellisena!) lehdistä ja ihailee miten jotkut tekevät mielettömiä asioita ja toteuttavat unelmiaan. Sellaisiin, joiden ajattelee olevan jotenkin parempiosaisia ja saavan helpommalla asioita tapahtumaan.

Kuten esimerkiksi Hirvosen Elsa (Facebook), joka kaunistaa uusimman ProBodyn kantta ja sisäsivuja.


Saman tytön kanssa eilen istuttiin partsilla syömässä mangorahkajätskiä, naurettiin kippurassa noloille tilanteille ja fiilisteltiin tulevia kisoja, mietittiin riittääkö kunto ja kestääkö meikki ja miten hiukset pitää laittaa... 

Mangososetta, maitorahkaa, lucumaa ja pakastin = mangorahkajätski. 
Tai Lautalan Else (Facebook), jonka maailmanmatkailua voi kateellisena seurata someen ladattujen upeiden maisemakuvien kautta, ja usein niitä kuvia kaunistaa vielä se upea Else.


Maailmannaisen ja kisamenestyksen takaa paljastuu kuitenkin lämmin ja herttainen tavallinen tyttö, joka nauraa tavallisille asioille ja tekee myös niitä ihan tavallisia asioita.

Ja onhan meidän tiimistä Miamin kisaan lähdössä myös Isomäen Mimosa (Blogi), joka juuri oli Bodauksen kansikuvatyttönä....


Kylläpä tästä nyt tuli kansikuvapostaus - ei ollut tarkoitus! Huikeita naisia tiimi täynnä, ja jokainen on joutunut  tekemään tehnyt paljon töitä kuntonsa, menestyksensä ja kaikkien niiden asioiden eteen joita edustaa. Elämä on valintoja.

Tahdon vain sanoa, että olen fanittanut tällaisia fitnesstypsyjä niin kauan kuin muistan, ja välillä nyt oikeesti pysähdyn miettimään kuinka uskomatonta on että olen ystävystynyt näiden kanssa ja olen osa tätä porukkaa. Jo se on yksi toteutunut haave.

Se, että lähden ulkomaille kisaamaan on sitten se ihan ykkösjuttu, ultimate dream. Se on jotain mitä en oikein voi edes ymmärtää. Fitness Europe viikon kuluttua ja Fitness Universe kolmen viikon kuluttua. Juuri näitä Fitness American kisoja olen fanittanut vuosia, jo ennen kuin päätin ylipäätään kisata. Ujolle maalaistytölle on kuitenkin huomettavasti helpompaa lähteä Lahteen kuin Ameriikkaan, joten liitoksi valikoitui aikanaan IFBB. Mutta nyt se on sitten menoa :D

Kisoja voi seurata livenä (tai nauhoitusta jonkin aikaa kisan jälkeen) osoitteessa: www.fitnessuniverse.tv

Ai niin, olihan mustakin lehdessä juttu: Vantaalaiset ystäväni, selatkaa Vantaan Lauri tällä kertaa läpi ennen lehtikoriin heittämistä ;)1 kommentti:

PetraBettina kirjoitti...

Mahtavaa! Tulee ihan kisatäpinä sun puolesta :D Nautihan!