sunnuntai 18. elokuuta 2013

Töissä ei kuulu olla mukavaa?

Oon niin monesti kuullut, ettei töissä kuulukaan aina olla mukavaa. No ei aina. Esimerkiks torstaina jossain kohtaa pisti vähä puuskuttaa, eikä tuntunu kovin mukavalta, mutta onhan tää silti niin siistii duunii!!

Torstaina pääsin kokeilemaan esterataa.Oon luullut olevani jonkinasteinen hurjapää - ei paljon korkeat paikat ja kovat vauhdit kylmää, mutta myönnettävä on, että monen metrin kiipeäminen märillä narutikkailla oli aika kuumottavaa, kun alla oli pelkkä märkä asfaltti. 


Karhennetut betoniesteet raapi ihon rikki kun niitä halaili turhan tiiviisti...


jalat hapotti hiekassa ryömiessä...


...ja ponnistusvoima oli koetuksella kerran jos toisenkin.


Vaikka kiersinkin miesten rataa, joissain kohdissa oli pakko turvautua tyttöjen apukeinoihin...


...mutta silti pisti puuskuttamaan. Välillä oli pysättävä hengittämään, ja varomaan sammakoita.


Kaikenkaikkiaan oli huikean kiva kokemus. Tähän ekaan rataan meni aikaa hippasen reilu 6 minuuttia, ja siitä tuhraantui pitkä pätkä "kahlaamossa", jonka jouduin ottamaan useampaan kertaan kun putoilin tappien päältä. Siinä oli 6 pitkää ja hapokasta minuuttia!

Seuraava tavoite on opetella ylitys(ja alitus)tekniikat niin, että ne esteet menee kerralla oikein. Sit vaan parannetaan kuntoa jottei tarvi puuskutella välillä. Oliskohan mahdollista päästä se neljään minuuttiin?

Perjantaina vesijuoksua ja -jumppaa, ja FAF PT-kurssilaisten näyttökokeiden valvomista iltaan asti, lauantaina koko päivä Espoonlahdessa FAF Foundationia kouluttamassa, ja tämä ainokainen vapaapäivä onkin tuntunut ihan luksukselta!

Oli ihanaa nukkua pitkään ja juoda aamukahvit ihan rauhassa. Sit kun tuntu siltä, kävin vähän jumppailemassa. Tein läpi BodyPumpia ja BodyCombatia huomista varten, ja tein pitkästä aikaa penaa ja olkapäätreeniä. Kokeilin miten mun uusi Polarin FT80, voimaharjoitteluun suunnattu sykemittari toimii.

Taitaa joku asetus vielä olla säätämättä, kun sykemittari ilmoitti "aloita uusi sarja" n. 20 sekuntia edellisen loppumisen jälkeen. Kerran se ilmoitus tuli jopa heti kun tanko kilahti takaisin telineeseen ;)

Nyt haaveilen kokeilevani Polarin 4 vkon juoksuohjelmaa. Ja sen jälkeen ehkä 10km:n juoksuohjelmaa.

Ei kommentteja: