torstai 21. elokuuta 2008

torstai on toivomuksia täynnä

Parin saitsupäivän jälkeen taas töissä.

Itseasiassa en ollut viikkoon työpaikalla kun olin perjantaina etäpäivällä kotona tekemässä perehdytysmatskua ja muuta keskittymistä vaativaa hommaa, ja sit lähdettiin Braggen mökille satakuntaan. Oli mukava viikonloppu vaikka taas alkoholia uppos porukkaan samaa tahtia ku juhannuksena. Kiva oli nähdä Ninaa ja kumppaneita taas, ja nauraa niin et posket oli kipeet jo parin tunnin mökkeilyn jälkeen. Itellä oli vähän vaisu olo, vaikka sauna ja meripulikointi teki kyllä hyvää -paitsi korville.

Tiko oli mökillä mukana ja tää oli kyllä pienen koiran elämän paras mökkireissu. Se nautti kun sai juosta vapaana saaressa, sai uida juoda merivettä, ja ihmiset oli niin kännissä, että syöttivät sille masun täydeltä herkkuja :)

Maanantaina oli kipuinen olo ja lääkäri löysi korvatulehduksen. Antibiotit ja pari päivää lepoa.
Se lepo tais tulla kyllä enemmän ku tarpeeseen. Kai se vetämätön olo siitä tulehduksestakin johtui, mut varmaan myös siitä, että on taas menty niin kovaa muutama kuukausi. Täytyis ehtiä ottaa kevyesti välillä!

Eilen oli sitten vielä vp kun lauantaina on taas töitä. Eilen tein kotona pressejä ja venyttelin kun paikat tuntui niin tukkoisilta.
Tänään käytiin koko perheen voimin kävely/juoksulenkillä, mut edelleen aika kevyesti kun juuri oli lämmöt koholla.
Hassua kun mieli vetäis treenaamaan mut kroppa ei kestä. Vanhuus? Vai vaan liian kova yritys?

Olis parasta jos keksisi mitä oikeasti haluai työkseen tehdä, ja sais vielä tehdä sitä niin että siitä maksettais. Sais tehdä työkseen jotain missä ei stressaisi vatsaansa haavoille, ja aikaa ja energiaa jäis treenaamiseen -sellaseen kunnolliseen treenaamiseen palautumisineen kaikkineen.

Olis myös ihan fantsua saada lottovoitto tai iso perintö, molemmat yhtä epätodennäköisiä, niin et vois keskittyä johonkin mukavaan tekemiseen. Vaikka johonkin jollain tapaa yhteiskuntaa hyödyttävään tekemiseen, ettei menisi ihan lorvailuksi, ja vois tuntea itsensä tärkeäksi, eikä vain jonkun ison pampun pelinappulaksi.

Ei kommentteja: