sunnuntai 10. tammikuuta 2010

Tenttiin lukemisen vaikeus
Taas on se aika jolloin pitäis istuanenä kirjassa, mutta olis niin paljon mukavampaakin tekemistä!

Eikä tilannetta auta yhtään se, että luettavana on englanninkielinen Theorizing communication, joka on melko filosofista pohdiskelua kommunikaation eri muodoista ja vaikutuksista jne.

Kävi tuuri kun löysin toisen tenttikirjan huuto.netistä vitosella. Kyseessä on kirja jota ei saa kirjakaupoista, ja kirjastoistakin sen saa vaan hyvällä tuurilla. Mulla kävi vielä parempi tuuri!

Luotan siihen, että suomenkielinen pikkuteos tiivistää enkunkielisen asiat järkevään pakettiin. Joka tapauksessa pitäis tehdä tosta muistiinpanot opiskelutovereille. Huhhuh.

Tony Halme on kuollut! Se oli melkoinen yllätys. Muistutus meille kaikille bodyihmisille nappuloiden petollisuudesta? Koko tyyppi taisi olla muistutus siitä.. Mitähän tuksu tästä nyt tuumaa? Just se oli vetämässä niin iloisena joulushowta. Ajattelin ottaa sen kuvioita uuteen vapariini ;)

Perjantain jalkatreeni tuntu tosi mahtavalta. Lyhyissä koulupäivissä on se superhyvä puoli, että salilla on tyhjää siihen aikaan päivästä. Vapaat painot ja prässit ym heavy-kamat on lisäks ihan omassa perähuoneessaa, joten saa ihan rauhassa puhkua ja puhista. Yllättävän hyvin joulutauon jälkeen nousi rautaa!

Eilen kävin lyhentämässä velkaani ja tein pedikyyrin diabeetikko-isäpuolelle, joka yleensä veistelee jalkojaan mattopuukolla. Hmm.

Velkaa olen siis viimeisimmästä eläinlääkärikäynnistä, jonka toinen osa on vasta tulossa. Koirasta otetaan parin viikon kuluttua kilpirauhaskokeet, ja saan viedä mennessäni vielä 140€.

Käväistiin takapihan luistelkentälläkin, mut se oli niin huonosti urattu, että piti kolata pieni puolen kentän rata ensin, että pystyi edes parit parin potkun verran ottamaan vauhtia. Siinä oli hommaa kerrakseen.

Päivälliseksi rullakebab, kotona katottiin leffaa ja paistettiin banaania, jotka sitten syötiin vanilijajätskin kera, vähän juustonaksuja ja rock panttereita ja ilta oli bueno!

Yöllä näinkin sitte painajaisia ja tänään on ollut vaikeuksia keskittyä kirjaan. Hiilarihumalan varjopuolia.

Huomenna alkaa käsikirjoituskurssi, ja tarkotus olis illalla mennä BP-tunnille. Saas kattoo kuin käy :)

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Siististi hieman katkoteräveitsellä ohuita siivuja veistelen. Tuo "mattopuukko" kuulostaa brutaalilta, olen sentään pienoismallimiehiä ja pystyn tarkkaan työhön... :)