maanantai 11. tammikuuta 2010

Vilkas postipäivä

Kässärikurssin aloitus oli tosi mielenkiintoinen. Ope on tosi hyvä! Käytiin läpi käsikirjoituksen formaattia, genrejä, juonenkäänteitä, kotauksia.. mietittiin hviä ja huonoja leffoja ja päähenkilöitä.

kotitehtäväksi tuli kirjoittaa elokuvan ensimmäinen kohtaus. Toinen tehtävä oli kirjoittaa saman elokuvan kaksi kohtausta, joissa valo vaihtuu. Hmm.. Haasteellista. Mitta oli 2-5 liuskaa - saa kirjoittaa enemmänkin jos tekstiä tulee. Mä sain kasaan yhden vajaan liuskan.

No mutta. Vilkas sähköpostipäivä oli. Lukuisien erinäisten sähköpostien, tiedusteluiden ja tahattomien huomioiden seurauksena sain tänään viestin, että mut on ilmoitettu ens viikonlopun BodyCombat peruskoulutukseen. Koulutuksen jälkeen mulle on tarjolla oma BC tunti heti kun pystyn sen omakseni ottamaan. Jep jep. Nyt alkoi jännittää! Oon ihan innoissani, mut jännittää silti.

Tänään oli sitten ihan pakko mennä heti BC tunnille pitkästä aikaa. Rankkaa mutta mukavaa. Hiki virtasi ja hengästytti. Miten ihmeessä pystyn muka vetämään sitä tuntia? Puhumana samaan aikaan kun saksataan?

Perään oli BodyPump tunti, jolle jäin jotta muistuu mieleen sarjatr taas keskiviikoksi, jolloin on joulutauon jälkeen eka oma tunti. Aika rankka setti, ainakin just joulutauon jälkeen.

Tenttikin olis maanantaina ja siihen pitäis lukea, mutta viikonloppu menee ainakin täysin combatin merkeissä. Tänään tuli kuitenkin postissa (onneks!) se suomenkielinen versio tenttikirjasta.

Täs on nyt paljon muitakin isoja päätöksiä ja pohdintoja.. taas. Luulen tehneeni yhden ison päätöksen, mutta se kai jäytää takaraivossa kunnes teen asian eteen jotain. Ens viikolla sitten!

Ei kommentteja: