keskiviikko 6. tammikuuta 2010

jäätanssia tuuskilla


Jäällä pyörähtely on kaunista katsottavaa, kun luistelijan liikkeet ovat sulavia ja pyörähdykset hallittuja, mutta ei, jos ne tehdään hallitsemattomasti neljällä renkaalla!

Ajelin eilen motarilla kohdassa, jossa kaksi kaistaa jatkaa keskustaan ja kaksi käntyy kehä ykköselle. Vaihdoin kaistaa, jolloin irtolumi tempaisi auton mukaansa ja se oli menoa sitte! Perä heitti muutaman kerran, kiepuin ympäri ympäri ja tömähdin perä edellä penkkaan. Huh!

Siinä itseäni keräillessä rekka ajeli hissun kissun ohi, takana olevat autot alkoivat starttailla ja vilkutella ja kaikki kai hieman mietti mitä pitäisi tehdä. Onni oli, että kahden kaistan ylitys onnistui törmäämättä kehenkään tai mihinkään. Olis voinut käydä hassusti.

Toi irtolumi on todella petollista!

Tiko kävi lääkärissä eilen, ja sai taas kolmen viikon lääkekuurin. Suositeltiin myös erinäisiä verikokeita otettavaksi kontrollikäynnin yhteydessä. Opintotuella ei lääkärikäyntejä tehdä, joten kävin tekemässä ihonpuhdistukset äidille ja veljelle. On se hyvä että on tullu noita ammatteja opiskeltua enemmänkin niin on mahdollisuuksia tienesteihin ;)

Toissapäivän ojentaja-rinta -treeni tuntuu vieläkin ojentajissa aika muikeelta. Tänään olin lähdössä salille, mutta koska loppiaisen aukioloajat on mitä on, päätin tehä käsipainotreenin kotona. Yllätävän hyvin sekin onnistu:

Mave (sj) 3 x 13
yhden käden kulmasoutu 3 x 10
ala- ja yläselän nostot lattialla 3 x 15
pystypunnerrus kiekoilla 3 x 15
vipunostot sivulle 3 x 10-12
vipunostot eteen 4 x 10
vipunostot taakse 2 x 15

ja tietysti vatsat.

Joululoman aikana keksin uuden vaparimusan!! Jee jee jee!!
Mutta ei siitä sen enempää vielä. Ohjelman tyyli/teema on myös jo selvillä, joten nyt täytyy vaan työstää musasta hyvä pätkä ja alkaa suunnittelemaan ohjelmaa :)

Vaikka pitkään oon jo miettinyt mikä vois olla seuraava vaparibiisi, tää oli "rakkautta ensi kuulemalta". Toki oon kuullut biisin ennenkin, mutta nyt vasta kuuntelin sen.

Nyt ei malttaisi odottaa että pääsee kunnolla ohjelman tekoon ja työstämään ja suunnittelemaan ja.. siitä tulee rankkaa! ;)

Ei kommentteja: