sunnuntai 19. syyskuuta 2010

Mistä näitä * oikein tulee?

Pitihän se arvata, että kun sanoin ettei häröjä ole näkynyt, heti yksi iloisesti heilutteli mulle palkkaripurkista. Taas. Pari kaveria hiippaili pöydällä, mut muuten oli rauhallista, joten uskallan vieläkin luottaa voittoon.
Ainakin voitin tän erän. Ne voitot on siis Johanna 2 Häröt 0. Hyvä kamppailu silti. Fair play.


Viimeisiä vietiin kun sunnuntai-iltapäivän BodyPumpin vedin kaksikielisesti (onneksi englanniksi eikä toisella kotimaisella..) ja BodyCombat ihan vaan yksikielisesti karjuen niin että kurkku on vereslihalla. Hyvä energia molemmilla tunneilla. Huomisesta alkaen lanseerataan sit uusia ohjelmia. Hui :)


Lanseerauspainajaiset alkoi viimeyönä. Olin unissani tuuraamassa jonkun miespuolisen ohjaajan Pump+Combat-yhdistelmää, ja Pumpin aikana porukka alkoi keräillä kamojaan ja poistua paikalta. Vedin sitkeesti ohjelman loppuun vaikka väki väheni uhkaavasti. Combatin alkaessa muistin etten oo opetellut uutta ohjelmaa ja sekoilin niin pahasti että kaikki loputkin asiakkaat lähti salista. Kamalaa.

Eihän niin oikeesti voi käydä, mut nämä samat unet toistuu aina kun uusia ohjelmia pitää opetella. Koskaan ei kaikki ihmiset lähde, ja harvoin kukaan kai lähtee kesken tunnin ihan vaan siksi, ettei pidä ohjaajasta. Ehkä.
Joskus joku saattaa lähteä muista syistä, mutta ihmiset eivät kai tule ajatelleeksi kuinka paljon ajatuksia poistuminen aiheuttaa ohjaajassa. Vaikka syy olisi hyväkin (esim. lastenhoitajan kiire tms) väkisinkin ohjaajan päässä juoksee miljoona ajatusta mitä tein väärin, olenko voinut vahingossa loukata, olenko ohjannut huonosti..
Tänään yksi asiakas lähti BP tunnilta loppuvaiheessa ulos mutta tuli tunnin loputtua sanomaan, että häntä alkoi yhtäkkiä pyörryttää. Teki mieli halata: ihanaa että tulit kertomaan!


Takana ihana viikonloppu ja huomenna ihana maanantai - lepopäivä. Ei mitään menoa! Tiedossa siis uusien ohjelmien opettelua: BodyCombat, BodyPump ja SatsYoga. Sellanen lepopäivä ;)

--

Ei kommentteja: