sunnuntai 5. syyskuuta 2010

Yäk yäk yäk!!

Illan kipuilulepäily ei onnistunut ihan suunnitelmien mukaan kun keittiössä käveli riisihärö.
En tietenkään tiennyt mikä se oli, ennen kuin niitä löytyi kasa lisää, ja kaikkitietävä interweb tiesi kertoa että kyseessä on kuivaelintarvikkeita ravinnokseen käyttävä riisihärö... yäk yäk yäk!!!


Heitin pois jätesäkilisen kamaa kaapeista: kaikki avonaiset leivät, jauhot, mausteet, protskut, palkkarit, kreatiinit.. you name it. Jopa siis "ilmatiiviissä" palkkaripurkissa käveli pari kehonrakentajahäröä!

Tuntuivat kuitenkin kuolevan, tai ainakin pökertyvän kun suihkuttelin Mr. Musclen keittiösprayta. Siivousoperaation jälkeen tuntui häröjä juoksevan hiuksissa ja vaatteiden alla ja suussa. Pystynkö syömään enää koskaan mitään miettimättä montako häröä suupalassa on?!

Häröt ilmeisesti munivat kaappien rakenteisiin ja niitä on melko vaikea hävittää. Nice! Helpotus on se, että ne eivät ilmeisesti ole vaarallisia, vain ällöjä. Ja ne tulevat jonkin elintarvikkeen mukana kaupasta, eivätkä siis johdu matalasta hygieniatasosta tai epäsiisteydestä.

Edelleen on tukala olo paitsi häröistä myös flunssasta. Finrexinit ja buranat onneksi on yksittäispakattuja, eikä kahvipurkissa näkynyt elämää, joten päivä on niiltä osin pelastettu.

Nyt kun kerrankin myönnän olevani kipee, tuotevastaava ei vastaa puheluihin eikä tuuraajia illan tunneille tunnu löytyvän..
Rohtojen voimalla tunneista selviäisi tänään, mutta vaarana on pitkittynyt flunssa, keuhko-ongelmat, sydänlihastulehdus, you name it. Ja tätä kuitenkin on jatkunut jo viikko. Yritän vielä.. ring ring

Ei kommentteja: