perjantai 24. syyskuuta 2010

Oi, lepoa!

Kummallisen hiljaista ja tyhjää.. Tiko lähti viikonlopuksi mökille ja tuntuu omituiselta kun karvakasa ei ole vieressä vinkumassa ja tuhisemassa.

Tänään oli se kaivattu lepopäivä.


Maanantai meni uutta koreografiaa opetellessa, kun tiistaina lanseerattiin BodyCombat 45 Sebastianin kanssa aamupäivällä, ja vedettiin sama setti uusiks illalla Veeran kera. Tosi hyvä fiilis kun lavalla kolme ohjaajaa, loistava ohjelma ja asiakkailla hyvä draivi.

Keskivikkona olikin vuorossa omat treenit -> Tae Kwon Do!! ;D
Jospa sais vähän autenttisuutta combatin lyönteihin ja potkuihin kun jaksais ja kerkeis kaks kertaa viikossa käydä ninjailemassa.

Taekwondon jälkeen menin vielä SatsYoga-tunnille. Ja koska aikaa oli ennen tuntia, pumppailin salin puolella vähän rautaa ;)

Torstaina kroppa huusi lepoa, mut koska Veera sairastui, jouduin tuuraamaan combatia. Päivä meni siis opetellessa uuden koreografian sitä toista puolikasta! Voin kertoa että olkapäissä tuntui illalla! Ja jalat oli aamulla akillesjänteitä myöten jäykät ja kipuiset. Mut tänään sain vaan olla. Oi tätä onnea!

Oon vaan maannu soffalla ja katellu tallennettuja ohjelmia - pari C.S.I:tä ja Dancea. Perjantain parasta antia on tietty Hauskat kotivideot :)

Viikonloppu onkin sitten omistettu joogalle. Kahden päivän tiukan joogaamisen jälkeen pitäis olla asanat hallussa ja ninjasta kuoriutua sulavalinjainen joogi ;)

Ei kommentteja: