keskiviikko 29. joulukuuta 2010

Lumitöitä


Näin meillä tehdään lumitöitä!
Muuttosiivoukseen kuuluu kuulemma pavekkeen siistiminen, mutta lunta ei saa heitellä alas ellei joku ole vahtimassa ettei kukaan kävele alle. Ihan ku pikkulapiolla sais heitettyä niin isoja määriä että siitä olis jollekin jotain haittaa vaikka niskaan tippuiskin ;)

Tiko katteli ihmeissään kun mami kantaa lunta sisälle vaikka häneltä se on kielletty. Sama asia kun lapsilla on karkkipäivä kerran viikossa mut vanhemmat saattaa mussuttaa joka päivä. On ihanaa olla aikuinen - ja ihminen.

Oon jo useana yönä nähnyt unta että uus kämppä on ihan kauhea. Olis ehkä ollut psyykelle parempi käydä katsomassa kämppää etukäteen vaikka sillä ei muuttopäätöksen kannalta oliskaan ollut merkitystä.

Hyvä uutinen on se, että Saken soluboksissa oli tehty muuttotarkastus sillä aikaa kun olimme Porissa joulua juhlimassa (mistä btw oli ihana päästä kotiin rauhoittumaan! Eka kunnon joulufiilis tuli tapaninpäivän jälkeisenä maanantaina kun sain vaan nukkua, syödä, nukkua, lukea, nukkua..)

Se muuttotarkastus oli aika tarkka. Pesuhuoneesta pitää mm. pestä se punertava töhnä jota suihkuun kertyy, ja sitä on siellä paljon! Vähän ehkä epäreilua, kun S on sitä suihkua käyttänyt ehkä kaks kertaa. Kämppis ei oo siisteimmästä päästä, ja Sakke onkin nyt päässyt testaamaan miltä tuntuu siivota toisen jälkiä, oli ne sitten tyhjiä pitsalaatikoita, pulloja pöydillä tai ihan vaan pinttynyttä "sitä itseensä" pöntön reunoilla. Hah.

Siis hyvä uutinen muuttotarkastuksessa oli se, että mitä luultavimmin myös siinä meidän uudessa boksissa on käyty syynäämässä suihkut ja uunit ja valaisinten pistokekannet. Voin siis olla sikäli huoleti että vaikka kyse on opiskelija-asunnosta, siisteyttä vaaditaan ja vahditaan :)

Oma boksi on melko ankea. Nyt on kirjahylly purettu ja lähes kaikki kamat laatikoissa. Nyyh.

Ei kommentteja: