lauantai 4. joulukuuta 2010

jumppakuutio työssään

Vaikka ryhmäliikunnan ohjaaminen on välillä rankkaa sekä fyysisesti että psyykkisesti, on se toisinaan myös todella palkitsevaa.

Jännitän ns. freetunteja aivan kamalasti. Stressaannun ohjelmaa suunnitellessani ja tunnista toiseen epäilen koreografian toimivuutta. Monen vuoden tauon jälkeen, oikeastaan pakon sanelemana, suunnittelin itse perus jumppatunnin, jota olen nyt vetänyt muutaman viikon, on vastaanotto ollut yllättävän positiivinen.

Eilisen tunnin jälkeen eräs asiakkaista totesi onnellinen ilme kasvoillaan: "Nautinnollista Johanna, niin nautinnollista!" Ja hänellä kuitenkin on ongelmia käsi-jalka -koordinaation kanssa ja jotkin askellukset ovat haasteellisisa.

Toinen asiakas, keski-ikäinen nainen, kysyi jatkuuko tämä tunti vielä keväällä. Kun sanoin etten tiedä kevään lukkarista, hän totesi: "täytyy jatkua, tämä on niin kiva tunti. Laita toive lukkarin tekijälle että tämä jatkuu!"

Aivan ihanaa :D
On ollut ilo huomata, että tunnilla ovat viihtyneet iäkkäämmät ladyt, mammalomalaiset sekä kovempiin jumppiin tottuneet nuoret asiakkaat. Ei aina tarvita hienoja kuvioita ja uusia kikkoja. Back to basics!

Eilen sain vihdoin uudet Les Millsin matskut. Tiistaina olis lanseerattavana uusi BodyCombat ja torstaina pitäisi jo osata uusi BodyPump. Tästä tulee haasteellista :/

Onneksi töitä on enää viikko ja sit ois kolme kokonaista viikkoa ilman ohjauksia!! On ollut myös ilo huomata asiakkaiden pettymys kun olen ilmoittanut pitäväni lomaa ;D Ehkä musta sit tykätään.

Ehkä mä olen nyt löytänyt sen oman alani, sen joka palkitsee muutenkin kuin rahallisesti, sen josta saa kiksejä ja sen, josta haluan oppia koko ajan lisää. <3

Ei kommentteja: