torstai 16. joulukuuta 2010

Monen päivän päivitystä

Kuinka ollakaan, jäin saikulle neljää päivää ennen lukkarin loppua :(
Tuntuu että tuun kipeeksi aina juuri ennen lomaa. Aina. Vaikuttais joltain häirältä korvien välissä vai mitä?

Kuuden päivän lepäilyn jälkeen kävin eilen salilla höntsäilemässä. Olo oli jo pari päivää sellainen, et olis tehny mieli treenata, mut maltoin kuitenkin odotella.

15min kuntopyörää ja koko kroppa kevyesti läpi levytankotreenillä. Pelkällä tangolla hain tuntumaa lihaksiin ja herättelin niitä taas tähän päivään. Nyt ois aika alkaa kasvaa kaverit!

Tänään, ylläri ylläri, kurkku kipeä ja väsynyt vetämätön olo. Hitto!

Onneks 10 päivän trialista on vielä kolme päivää aikaa, joten treenin sijasta viikko jatkuu WOWilla :D
Mahtaaks tääkin olla psyykkistä? Haluun niin kovin pelata et kehittelen kaikkia kiputiloja jotta voin hyvällä omallatunnolla pysyy kotona ja koneen ääressä ;)

Käytiin Saken kaa Jumbossa joku päivä pyörimässä ja löysin niin kivan pipon et se oli pakko ostaa.

Nyt tarvittais sit jotain mätsääviä asusteita, kuten esim pinkki kaulahuivi. Nykyiset ei millään sovi tähän väritykseen. Kuvassa on vielä tukkaa jäljellä enemmän kuin nyt... Nyt on rakelliekkitukka.

Tiksulle ostettiin kaveriksi possu. Vanha lempparipallo vinkuu enää silloin tällöin eikä painin jälkeen enää palaudu pallon muotoon. Valitettavasti se on vaan se tietyn mallinen pallo joka painikaveriksi kelpaa, eikä niitä tahdo millään löytyä.Taitavat olla suosittuja.


 Ajattelin tehdä tällä kertaa joulusiivon oikein perin pohjin. Kamat laatikoihin ja ulos.

Oikeesti en siivoo joulua varten yhtään, enkä koristele, enkä vaihtele verhoja. Nyt on niin paljon pakkaamista välipäiville, että parempi olla lisäämättä vaivaa yhtään.

Ollaan lähdössä Poriin jouluksi, ja muuttopäivä on 3.1, joten oon aloitellut pakkaamista pikkuhiljaa tavaroista joita ei enää tarvita. Oon surutta heitellyt pois muistoesineitä ja papereita ja vienyt naapureille kirjoja ja astioita
joita en enää tarvitse.
Ihanaa ottaa uuteen kotiin vain ne tavarat joilla oikeasti on merkitystä.

Joulufiilis ei vaan pahvilaatikoiden keskellä nouse. Siksi onkin parempi kääntää selkä sekamelskalle ja pelata sitä WOWia!! :D

Ei kommentteja: