sunnuntai 28. marraskuuta 2010

Vauvoja siellä, vauvoja täällä..

Kaverille syntyi muutaman päivän etuajassa pieni tytön tylleröinen, ja mulle tuli kylään toinen yhtä pikkuinen, 2kk vanha rinsessa :)

Ystävä oli lähdössä vauvan kanssa kotiin Kreikkaan ja tulivat mun luo yöksi että on aamulla lyhyt matka kentälle. Ihanaa oli nähdä näitä neitokaisia vaikka pienemmällä olikin masu tosi kipee ja se sit vähän itketti ;)

Hassua miten noille äiti-ihmisille riittää niin vähäinen uni. Juteltiin yhteen asti yöllä ja aamulla 6.30 herätessä mä olin ihan räjähtäneen näköinen ja uninen, mutta äiti-ihminen keitteli jo freesinä kahvia ja toivotti iloiset huomenet. Hän oli nukkunut hyvin kolme tuntia ja se riitti vallan mainiosti.

Itse vein tytöt kentälle ja tulin kotiin nukkumaan. Koko päivän löhösin väsyneenä sohvalla ja manasin illan jumppia. Miks ihmisen pitää ottaa riesakseen töitä?
Kumma miten se fiilis nousee kun vaan pääsee salille ja vaihtaa sen ohjaajamoodin päälle. Vaikutusta saattoi olla myös täydellä salilla! Uskomatonta että tunti oli täynnä ja pari jäi vielä rannalle ruikuttamaan. Yksi mies koitti vielä livahtaa sisään viime minuutilla, mutta hänelle ei enää riittänyt välineitä.
Siis T-Ä-Y-N-N-Ä!

Combatissakin oli enemmän väkee kuin normaalisti, moni ekaa kertaa. Tanssifinaalit varmasti vielä verotti, mutta katotaan kuinka täyttä on ens viikolla :)

--

Ei kommentteja: