maanantai 15. marraskuuta 2010

In action

Sunnuntain Les Mills-combo BodyPump + BodyCombat tuntui tosi raskaalta huonolla syömisellä. Perjantai ja lauantai meni koulutuksessa ja sunnuntaina isien kunniaksi pidettiin kauppojen ovet säpissä, joten kaapista oli kerättävä mitä löytyi: tonnikalaa ja makaronia.. yam yam!

Sen verran hyvä draivi kuitenkiin päällä aina noilla tunneilla, että uni tulee vasta puolen yön tuolla puolen. Nyt kun perin toisen ohjaajan jättämän maanantai 10.30 tunnin, on viikon alku melko tuskainen. Eihän herääminen 8.30 todellakaan ole paha verrattuna herätyksiin jos menisi toimistoon kahdeksaksi, mutta yhdistettynä sunnuntain tunteihin ja hieman myöhäistyneeseen päivärytmiin, se on paha.

Tunnin jälkeen tein pitkästä aikaa kunnon jalkatreenin. Ali - kulmakunnan paras PT- tuli vielä treenauttaa mun kyykkyjä ja pisti tekemän pakkotoistot kyykkysarjan loppuun. Reidet tärräs ihanasti! :D

Alin opastuksella kiusasin vielä etureisiä sissy-kyykyillä smithissä.
Sissyistä on montaa eri variaatiota olemassa, mutta tässä laitettiin tanko hartioille ja jalat suoraan tanngon alle. Pakarat tiukaksi, kantapäät irti lattiasta, lantio eteen ja sit vaan polvia kohti lattiaa niin että etureidet joutuu töihin ihan ei tavalla ku missään muussa liikkeessä. Harmittaa etten ottanu kuvia! Ens kerralla sitte.

Polven ojennukset ja koukistukset sekä vatsarutistukset laitteessa vielä loppuun ja suihkun kautta kotiin. Hetkeksi.

Illan core ja stretching oli sairastapauksen vuoksi ilman ohjaajaa ja tottakai lupauduin pienen nikottelun jälkeen ne vetää. Ahne! Tai ehkä vaan liian kiltti. Kykenemätön sanomaan ei.

Olis ollu kiva käydä kaupassa ihan siinä salimatkalla, mutta ilman rahaa ne ei anna sieltä ottaa mitään, kurjat. Kotona oli siis käytävä ja turhaa liikuntaa (vrt. hyötyliikunta) tuli siinäkin sitten. Portaita ylös alas ja fillarin pumppausta ja polkemista ja kantamista. Paljon turhaa! ;)

Coren tilalla vedin puolen tunnin BodyPumpin. Hah. Muiden keskusten ohjelmistoissa on noita kolmekymppisiä, mutta meillä niitä ei ole ennen kai harrastettu. Oli se itsellekin melko omituista kun ei tarvittu penkkiä lainkaan. Tosi tynkä tunti.
1. lämmittely
2. kyykyt
3. selkä/takareisi/pakara
4. vatsa
5. cooldown

Venyttelyssä olikin sitten haastetta näin lyhyellä varoajalla. 55min venyttelyä ei oo helpoin vetää ilman aikataulutusta. Mahdoton ajatella kuinka paljon ja mitä ehditään venyttää. Oli mulla tietenkin mietittynä ja listattuna liikkeet, mutta aikaa kun ei voi sekkarin kanssa ottaa niin meinas loppuun jäädä turhaa peukaloiden pyörittelyä -tai venyttelyä. Onneks tunti sisältää loppurentoutuksen ;)

Nyt olis kaks päivää vapaata! Kuittauslista näytti tämän kuun osalta melko lohduttomalta: kolme tyhjää päivää (ei siis kuitattua ohjausta) joista kaksi meni PT-koulutuksessa kestävyyskunnon treenauksen ja testauksen parissa. Hah. Huomenna en kyllä ees vastaa jos soittavat kun en kuitenkaan osaa sanoa EI.

--

Ei kommentteja: