keskiviikko 17. marraskuuta 2010

VP

Kahden peräkkäisen vapaapäivän tarpeellisuuden huomaa vasta sitten, kun sellainen ylellisyys on pidemmän tauon jälkeen.

Ensimmäinen päivä menee siihen, ettei saa mitään aikaiseksi, väsyttää, vätystää ja tekemättömät työt painaa. Toinen päivä on jo huomattavasti tuottoisamp.

En ymmärrä miten jotkut jaksaa päivätyön ohella tehdä toista duunia viikonloppuisin. Itse tarvitsen kokonaan velvollisuuksista vapaan päivän jotta pää relaa. Ja mielellään siis kaksi peräkkäin.

Tiksun kanssa aloitettiin päivä aamuviiden ulkoilulla. Kokeilussa on kaurapuuro-jauheliha dieetti Tiksulle, josko se auttaisi noihin tassuihin. Illalla jo kuulostelin koiran masun möykkäystä ja valmistauduin henkisesti ulkoiluun kesken unien. Viideltä sit oli lähdettävä. Reippaus loppui kuitenkin lyhyeen ja jatkettiin unia 10.30 asti ;)

Pyykkiä on taas pesty ja kämppä siivottu. Tiksu auttoi ahkerasti siivoamalla sohvatyynyjen väliin litistyneet karkit ja popcornit. Se siitä dieetistä.

Sohvan alta löytyi myös kasa luita ja haarukka. Luultavasti kuitenkin jotain hirven lonkkia tms. eikä pölyyn hautautuneita vieraita. Toivottavasti. Onhan kaikki kaverit tallella?

Sain myös raivattua paperipinon pöydältä: selvityksiä, hakemuksia, anomuksia ja kuitteja - kaikki on taas järjestyksessä.
Posti toi taloustutkimuksen monisivuisen kyselyn, ja vaikka tykkään kaikista kyselyistä ja lomakkeista, sain niin urakalla laittaa raksia ruutuun että melkein alkoi ahistaa:

Melkein kaikkiin kohtiin jaksoin vastata ja nyt vaan odotellaan niitä leffalippuja jotka arvonnassa varmasti voitan -yeah right!

--

Ei kommentteja: