torstai 27. tammikuuta 2011

Pysähdynpä miettimään..

Kisalisenssi pitäisi lunastaa tämän kuun loppuun mennessä. Aikaa on siis 4 päivää.
Hieman vielä emmin ja mietin, ja lueskelin liiton sivuilta lisenssin jo lunastaneiden nimiä. Ei sillä että kilpasiskojen lisenssin lunastamisella olisi vaikutusta omaan päätökseeni, mutta kunhan haen fiilistä.

Nimilistassa silmiini osui Yasemin Ourama. Molemmat nimet on sen verran harvinaisia ettei epäilykselle juuri jäänyt sijaa, ja kyllä, aavistus osui oikeaan: Vuoden 2008 Fitnessmalli Yasemin ja Suomen fitnesslajien kuningas K.P ovat astelleet avioon!

Siinä pari jota en olisi ensimmäiseksi (enkä toiseksikaan) veikannut, mutta ihanaa, että he ovat löytäneet toisistaan sielunkumppanit. K.P näyttää kuvassa todella onnelliselta, eikä suotta., Yasemin on todella kaunis ja sympaattinen nainen. Treenattiin Yaseminin kanssa kerran yhdessä Maijan valmennuksessa ja voin kertoa että tyttö osaa kyllä treenatakin :)

Sitä lisenssin lunastamista tosissaan mietin kun se on tänä vuonna 100 euroa, ja kattaa osallistumismaksun kaikkiin kauden kisoihin. Ongelmaa ei olisi jos sarjani olisi joku muu, mutta kun fitness-sarjaa ei ole kuin yhdessä kisassa syksyllä. 100€/kisa siis.

Massan keräys ei ole onnistunut ihan suunnitelmien mukaan tässä kisatauon aikana, mutta kai sitä kehon muokkautumista ja kiinteytymistä on tapahtunut myös jumppatunteja vetämällä, vaikka varsinaista puhdasta lihasmassaa ei olekaan jäänyt luihin kiinni ja kädet on ihan yhtä rimpulat kuin ennenkin.

Alin mielestä aikaa on tarpeeksi jos vaan oma motivaatio kantaa syksyyn asti.
Vaparimusa on 99% varmasti päätetty, ja vaparin tyylistä vankka visio.
Kisapäätös tarkoittaisi sitten taas dieettikesää ja rahallista panostusta pukuihin ja muihin välttämättömyyksiin.
Hmm.. On siinä miettimistä.

1 kommentti:

Jukka kirjoitti...

Neuvoni on: istu paikallasi, hiljaa ja mitään miettimättä tunti, tai ainakin puoli. Aina kun ajatus harhailee, työnnä se sivuun ja palaa ajatuksettomaan tilaan. Jos ajatuksettomuus on ylitsepääsemättömän vaikeata, voit kuunnella kehoasi. Miltä missäkin tuntuu, kuinka hengität, keskity siihen mitä sinä olet ilman mietteitäsi.

Tämän 30-60 minuutin jälkeen kysy itseltäsi haluatko lähteä kilpailemaan ja uskon, että intuitiosi, todellinen minäsi, kertoo sen mikä on sinulle parasta.

Olen itse tätä meditaatiotekniikkaa soveltanut monessa tilanteessa, pääosin hyvin tuloksin, siksi suosittelen. :)