keskiviikko 19. tammikuuta 2011

reenii reenii

Maanantaina treenattiin The GrandTrainer Alin kanssa penkkiä käsipainoilla, kulmasoutua laitteessa, olkapäille superina vipunostoja ja pystypunnerrusta.

Tiistaina ojentajille niskantakaapunnerrusta käsipainolla ja kinesisvermeellä yhden käden ojentajavetoja, hauiskääntöä vinopenkissä ja jaloille ihan vaan yks setti jalkaprässiä.

Tehtiin pitkiä sarjoja ja painot oli aika kevyet. Kulostaa helpolta vai mitä?

Se oli oikeesti kaikkea muuta ku helppoa ja kivaa! Joka liikettä vähintään 5 sarjaa nousevalla vastuksella. Alille ei kelpaa mikä tahansa suoritustekniikka vaan jokainen toisto on oltava 100% lihaksella. Hyvähän se on, mutta nyt vasta tajuu kuinka paljon itseään treeneissä huijaa.
Kamalaa!

Mutta jo se treenin aikainen polte tuntu hyvältä, ja näiden jälkipäivien lihasarkuus on ihanaa. Tätä oon kaivannutkin jo pitkän aikaa.
Tiistain Combatissa meinas tulla äitiä ikävä kun pakaroita poltteli aamuisen jalkaprässirupeaman jäljiltä, mutta loppuun asti senkin vedin kun kerran pakko oli ;)

Olo ei oo ollut kaikkein voimallisin hyvistä treneistä huolimatta. Johtunee viikonlopun tyhjennyksestä. Ei siis tyhjennystreeni kuten sen vois kehopiireissä ymmärtää, vaan sellanen kunnon tyhjennysteinibilehilekänni minkä ansiosta olen juomatta alkoholia seuraavat noin sata vuotta! Harmittaa että kauan odotetut ja vaivalla järjestetyt hyvät bileet meni vähän niinku sivu suun. Olin peiton alla nukkumassa hyvissä ajoin ennen puolta yötä ;)


Kurjaa että toipumiseen kuluva aika on suoraan verrannollinen ikävuosiin ja kääntäen verrannollinen harjoituksen määrään. Mikä siis neuvoksi? Mä en tästä enää nuorru, joten..?? ;)

Ei kommentteja: