torstai 30. kesäkuuta 2011

salilla kuultua...

Olin kyykkypaikalla tekemässä pystypunnerruksia, kun viereen tuli pari sälliä.
Ne otti penkkipaikalta tangon ja tuli ihan mun selän taakse. Katselin hetken josko pojat tekee jotain missä tarvitsevat telinettä, koska mähän voisin kyllä pystärit tehdä muuallakin, mutta ei, ne teki rinnallevetoa. Ja ihan mun selän takana. Niin että näkivät itsensä luultavasti vain puoliksi mun olkapään yli.

Paikan valinta olisi ollut ymmärrettävä, jos sali olisi ollut tupaten täynnä tai peiliseinää vain ja just siinä kohdassa, mutta ei. Ei. Me oltiin kolmisin koko salissa, jossa kaikki seinät on joka puolelta peiliä.

Rinnallevetoa (hieman epävarmalla tekniikalla) tuli muutama sarja, joiden aikana tumma kaveri kertoi miten se on "niin älyttömän hyvä yleisliike et mä teen sen joka treenissä. Se on sellanen koko kropan liike. Siihen päälle vielä hauberi ja ojentaja niin treeni on valmis."

Just.

Ehkä poika luki mun ajatukset, mihin jäi selkä ja jalat tuosta koko kropan treenistä, kun lisäsi "mä oon oikeestaan jättänyt vallan jalkatreenin kun tossa tulee kuitenkin tavallaan toi puolittainen kyykky."

Just.

Vaalea kaveri puhui hieman hiljempaa, enkä kuullut kysymystä, mutta tumman vastaus oli "no en todellakaan tule, ne lähentäjät ja loitontajat on vähän sama juttu ku se sun joogas. Tuu sit takas ku oot ne tehny, mä treenaan sillä aikaa." ja päälle paskanen nauru.

Just.

Tummatukka teki penkkiä ja haukkaria (koko kropan treeniä!) sillä aikaa kun kaveri oli painopakkapuolella.

Melkosia tapauksia. Muistakaa nyt hyvät ihmiset, että rinta-olka-käsivarsi ei ole koko kroppa! Monet miehet tuntuu tosin kai kuvittelevan niin, koska ison yläkropan jatkeena on pienen pienet tikkujalat. Tsekkailkaapa shortsien puntteja ;)

2 kommenttia:

Elina kirjoitti...

Ahahaha, salilla kuulee välillä niin uskomattomia juttuja! :-D

Taina - MoveMe kirjoitti...

Ne sentään teki jotain... Itse olen pari kertaa hätistellyt poikakolmikkoa, jotka parkkeeraa smith-laitteen ja penkin väliin ja tekee sarjan ehkä kerran puoleen tuntiin rintaa ja smithissä sitten pystypunnerrusta (miksi just smithissä.. en tiedä...). Väliin ei voi tulla, kun aina on jollakulla "just kesken sarja". Kokoajan tulee legendaa siitä kenen kanssa on oltu yössä eilen, toissapäivänä, toissaviikolla tai viime kuussa... burh!