perjantai 3. kesäkuuta 2011

Tylsää lomaa!

Kesällä auringonpaisteessa kaipaan omaa pihaa.
Kerrostalossa on kuin vankina ja aina on keksittävä jokin paikka mihin mennä jotta voi olla ulkona. Omassa pihassa vois vaikka heitellä kärrynpyöriä aikansa kuluksi, mutta meeppä kerrostalon asfalttipihaan!

Tänään oli just tälläinen tylsä lomapäivä. En millään meinannut keksiä mitä tekis ja mihin menis. Lopulta käytiin penkomassa kierrätyskeskuksessa ja Puuilossa ("koko perheen tavaratalo", "honkkarimotonethalpahalli"). Mukaan tarttui Tiksulle uus vinkupallo.

Illalla kävin tekemässä vielä nopeen "keppijumpan".
ONNEKS sali meni kiinni kesken treenin. Oli niin kamalan raskasta! Onks tää nyt tätä että treenit tuntuu sikaraskailta heti kun kolmekymppiä tuli täyteen? Aivastin kyllä pari kertaa tänään, joten pikku kesäflunssakin on mahdollinen.

Mitä lomapäivinä voi tehdä? Antakaa hyvät ihmiset jotain vinkkejä!

2 kommenttia:

Dexteri kirjoitti...

Mie ostin jottain aivan ihme teetä (: Nyt hankintalistalla on kirja ja sellanen asianmukainen teen tarjoilusetti. Toimii aika hyvin kerrostaloissa silloin kun pitää levätä

Ms. Charlotte kirjoitti...

Itse painin ensimmäisten lomapäivien jälkeen ihan samojen ongelmien kanssa. Yksi tekemisen vinkki: siivoa oma vaatekaappisi/-huoneesi, heitä rikkinäiset vaatteet veks, lahjoita käyttökelpoiset tai käy myymässä ne kirppiksellä! Silmä lepää ja mieli virkistyy, itse siivosin vaatehuonettani rapiat 5h, joten aikaakin kului kiitettävästi. :)

Ihanaa lomaa!