maanantai 27. kesäkuuta 2011

Sellanen juhannus

Rauhallisesti meni tämä juhannus. Rauhallisemmin ja ennen kaikkea stressittömämmin kuin viimeiset -ööh- kymmenen vuotta.

Perjantaina Lopelle mökille: saunomista ja grillaamista. Kyllä mökkisauna on ehdottomasti kesän parasta antia.
Jossain vaiheessa iltaa opeteltiin porukalla vislaamista. Ei onnistunut. Tuhoon tuomittu idea jo siksi, että 75% yrittäjistä oli tuhannen turvat ;)

Mun oli aika mennä nukkumaan kun seurueemme kaksi jäsentä puhuivat täysin eri asioista keskustellessaan, mutta närkästyivät mulle kun siitä mainitsin :DD
Kumma miten humalaiset ymmärtävät toisiaan silloinkin, kun muut eivät saa edes sanoista selvää.

Lauantaina ajeltiin saunomisten jälkeen kotiin, katottiin joku telkkuleffa, ja nukuttiin maailman makoisimmat unet omassa sängyssä.

Aamulenkki kulki kevyesti ja fiilis oli aurinkoinen.
Salillla koko kroppaa herättelevän "keppijumpan" jälkeen ajettiin Kaivopuiston kupeeseen Caruseliin kahville kaverin ja koirien kanssa.

Kotiin ajaessa hidasteltiin Suvilahden kodalla. Dave Grohl siellä näkyi screenillä kun Foo Fighters veti loppuunmyytyä keikkaansa. Niin paljon olisin halunnut ajaa auton parkkiin ja kiivetä kukkulalle katselemaan keikkaa aidan takaa, mutta joku muu oli ajatellut samaa eikä yhtään Micran mentävää rakoa näkynyt oikeastaan ennen kotipihaa ;)

Ei kommentteja: