perjantai 17. helmikuuta 2012

Ärripurri

Tiistaina 35min. napakka selkätreeni meni niin perille kuin perille voi mennä. Keskiviikkona jo tuntui että kohta sattuu, ja torstaina sitten sattu. Ihanaa lihaskipua :D Torstaina aamupäivän BodyPump lämmitti lihakset mukavasti ja senioreiden kanssa tehty joogaharjoitus venytti ja notkisti kipuilevia paikkoja...

Töiden jälkeen söin mitä kaapista löytyi: salaattia ja tonnikalaa, ja istahdin sohvalle hetkeksi odottelemaan LesMillsin jatkokoulutuksiin lähtöä. Söin vielä appelsiinin ennen lähtöä. Ei auttanut se appelsiini. Ei riittänyt energia, ei sitte millään. Eikä sen millään matikalla tietenkään pitäiskään riittää, höh, salaatti ja appelsiini neljään tuntiin jumppaa - tyhmästä päästä kärsii koko ruumis... monta päivää.

BodyCombatin "teoriaosuudessa" tehtiin kiertoharjoitteluna ohjelmassa olevia liikecomboja. Oli aika raskasta.
Sit tehtiin vielä se ohjelma läpi - täysillä tietenkin- ja voi pojat että selkälihat huusi armoa :D

Sit hyyty. BodyPumpissa oli pakko jättää painot miniksi kun ei vaan ollut virtaa. On hämmentävä tunne kun huomaa kropan olevan tyhjä, energiaton, voimaton ja väsy. Silloin jos vaan sisulla koittaa painaa, on lopputuloksena usein pieniä tai isompia vammoja. Onneks tajusin olla repimättä. Sen aika on sitten taas dieetillä.

Koska sitä energiavajetta ei enää illalla kymmenen jälkeen saa paikattua millään palkkareilla, tiesin jo etukäteen ettei tästä päivästä tulisi hyvä. Aamulla väsytti ja kiukutti. Aamupuuron jälkeen vaan väsytti, mutta sitten taas jo kohta kiukutti.

Etukäteen ajateltuna 85% työpäivästä oli epämukavaa, tyhmää ja kurjaa ja toivoin jo että joku jotain valittaisi että pääsis rähjäämään takaisin ;D Kun sitten pääsin sinne työpaikalle, työkaverit oli kultaisia ja ihania ja asiakkaatkin kivoja ja oli taas jopa hauskaa. Kotiin ajellessa mietin ettei ees haittaa etten ehdi tapaamaan kavereita, kun noi asiakkaat on ihan ku kavereita.

Vaikka joskus kiukuttaa, on kiva kun tietää mistä se johtuu :)

Ei kommentteja: