sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

Facelift

Aiemmin blogiani lukeneet huomaavat, että sivu on kokenut faceliftin. Oli jo aikakin!
Muutoksen takana on sama Kuningasidea, jonka käsialaa ovat nettisivuni osoitteessa www.johannalind.net.

Nettisivun oikeassa alalaidassa on "tykkää"-nappula, jota painamalla voit ilmaista mielipiteesi sivusta. Vastausvaihtoehtoja on yksi, toinen vaihtoehto on olla painamatta sitä nappulaa ;)

Sitten asiaan...

On parasta, kun tykkää työstään niin paljon, että vaihtaa odotetun vapaapäivän 10h työpäivään, ihan omasta tahdostaan ja mielellään :)

Ehdin jo odottaa vapaata viikonloppua, lauantaita JA sunnuntaita, mutta kouluttajakollegan äkillinen sairastuminen muutti suunnitelmia - vietinkin lauantain FAF Foundationin kouluttajana. Päivä oli pitkä ja raskas, mutta mukava ja antoisa. Ihmiset on mahdottoman mukavia kun aihe on mieluinen ja koulutus vapaaehtoinen.

Viikko on ollut liikunnan täyteinen, vaikka salitreenejä siihen mahtuikin vain kaksi:
jalkatreeni ja olka-hauis-treeni. Ne on ne tärkeimmät.

Torstaina lanseerattiin uudet Les Millsit, ja innostuksissani olin buukannut itseni sekä BP (x2) että BC (x1) lanseerauksiin. BodyCombatia opetellessa tuli mieleen, että saattoi olla hieman typerää lupautua mukaan lanseeraukseen, kun se tarkoitti koreografian opettelua yhden ainoan tunnin takia. Päivän päätteeksi oli kuitenkin hyvä fiilis, ja se on tärkeintä.

Perjantaina töiden jälkeen kävin tekemässä Vuoristospin-tunnin tiistaiksi, jolloin olen luvannut sijaistaa lomailevaa kollegaa. Jep jep. Voisinko opetella sanomaan "Ei"? ...En.

Nyt on ryhdistäydyttävä. On printattava omat treeniohjelmat ulos koneelta ja alettava noudattamaan niitä. Vaikka olen sopinut treenistä vain itseni kanssa, siitä on pidettävä kiinni ja lopetettava muiden auttaminen. Itsekästä? Kyllä, mutta muuten ei kilpaurheilussa pärjää. Tarvitaan tervettä itsekkyyttä.

Pitäisiköhän vaihtaa takaisin epämukavampiin töihin niin ehtisi harrastaa ;)

Rentouttavaa sunnuntaita ja energiaa uuteen viikkoon!

3 kommenttia:

Tupla kirjoitti...

Wau. Todella hieno tää blogi nyt!

Johanna kirjoitti...

Eikös olekin?! Kiitos. Oon itsekin tyytyväinen :)

Tupla kirjoitti...

Ja melkein kuin itsestään vai mitä? Vähän ku bodaaminen/fitness? Jengi vaan kiipee pullistelemaan hormooneilla hankkimiaan lihaksia;D