maanantai 26. maaliskuuta 2012

Tukka hyvin...

...kaikki hyvin!

Joskus fiilis on todellakin hiuksista kiinni. Ylikasvanut malli, kulahtanut väri ja maantienvärinen juurikasvu saa kenet tahansa huonolle tuulelle, kun peilikuva on väsynyt ja tunkkainen vaikka mitä tekisi.

Nyt kun Studio Helmin Milla laittoi hiuksiini uutta raitaa ja mallia, tuntuu kuin elämä hymyilisi taas. Helmillä oli toki myös iso rooli tässä hyvän mielen hoidossa.

Tämä tässä on Helmi:


Pikkuinen ja pehmoinen toyvillakoiratyttö oli iloisena vastassa heti ovella ja piti seuraa kun Milla vielä puhui puhelimessa ja keitteli kahvia.

Kun sitten alkoi se varsinainen kampailuosuus, Helmi tuli syliin ja lämmitti siinä koko ajan kun raitoja laitettiin, kun väri vaikutti, kun se pestiin pois... Föönaamisesta Helmi ei tykkää, joten siksi aikaa pää sujahti kapan alle piiloon, mutta kun hurina loppui, nappisilmät tarkkaili taas emännän työskentelyä.

Lopulta kaikki mun vaaleat kuivat latvat oli Helmin mustien kiharoiden seassa.

Kampaajan tuolista on muutenkin sääli nousta, hemmoteltavana voisi olla vaikka koko päivän, mutta nouseminen on nyt vielä kurjempaa, kun se tarkoittaa että Helmi on pakko laskea lattialle. Voisikohan siellä käydä ihan vaan vaikka pesussa päivittäin?

Tiedäthän sen valitettavan totuuden, että parturin sentti on usein paljon pidempi kuin sinun senttisi?
"Mä kasvatan, joten otetaan ihan vaan pari senttiä latvoista", ja hups, niks naks, tukka on puolta lyhyempi, niska ajeltu ja päältä revitty.

Ilokseni löysin nyt kampaajan, jolle on opetettu sama metrijärjestelmä kuin mulle. En itse asiassa edes puhunut mitoista, sanoin vain toivovani ettei pituudesta lähde paljon. Eikä lähtenyt kuin juuri ne pakolliset. Takatukka menee edelleen ponnarille :)

Sit vaan salin kautta himaan. Käsivarret treenattu. Loistava aloitus viikolle!Helmiä pääset rapsuttelemaan Tikkurilassa, ihan aseman lähellä, osoitteessa Unikkotie 5.
Lisätietoa webissä: www.studiohelmi.fi.

2 kommenttia:

Laura kirjoitti...

Ompas mukava blogi! Itselläni siintävät haaveissa samat tavoitteet joita sinä olet jo saavuttanut, jään ehdottomasti seurailemaan ja motivoimaan itseäni..(:
Käy sinäkin kurkkaamassa minun, aina olisi mukava saada vaihtaa ajatuksia samat intressit omaavien ihmisten kanssa.

http://onthemoveblog.blogspot.com

Johanna kirjoitti...

Kiitos!

Käyn kurkkimassa blogiasi :)