perjantai 20. huhtikuuta 2012

Selvää piristymistä havaittavissa

Liekö lumevaikutusta vai aitoa antibioottien tehoa, mutta olo on jo parin päivän jälkeen superisti parempi.
Ehkä se on vain sitä, että tietää parantumisen olevan mahdollista, tai sitten bakteeristo vähenee lääkkeellä, tai sekä että.

Anyways, arvelisin että rauhallisesti pitäisi ottaa ainakin lääkekuurin ajan vaikkei lääkäri saikkua kirjoittanutkaan. En millään malttaisi himmailla kun olo kerran on pitkästä aikaa parempi. Keskiviikkona pyöräilin salille tekemään "jotain kevyttä ja rauhallista", mutta jo fillarin satulaan nouseminen nosti sykkeen yli 160.

Salilla tein parit kässärit ja odottelin sykkeen laskemista 177:sta alas sen verran pitkään että siihen sitten päätin jättää senkin vähän treenailun.

Koska sitä saikkua ei ole, oli torstain ohjelmassa BodyPump ja kahvakuulatunti. Se, että päättää ottaa tunnit "ihan kevyesti" on sitä itsensä huijaamista parhaimmillaan - eihän sitä VOI kevyesti ottaa. Mikki päässä ja painot kädessä ei vaan kykene himmailemaan. Adrenaliiniryöpyn voi melkein tuntea ja sen jälkeen ei tunnekaan mitään muuta kuin ihanaa polttelua lihaksissa ja treenin euforiaa.

Jännityksellä odottelin iltaa, miten käy kun BP:n aiheuttama harha hyvästä pössiksestä laantuu ja ne kehon omat viestit alkaa kulkea. Ei mitään tapahtunut! Ei kuumetta, ei heikotusta.

Relaaminen auttaa aina. Ihana ystävä vei meidät, minut ja miehen, kihlajaisillalliselle Salveen. (Niin, sellanenkin pääsi tässä keväällä tapahtumaan, ja juu kyllä, hääpäivästä on puhuttu ja se on tavallaan myös jo päätetty :)) Salven ruokalista näyttää kotiruokamaiselta, ei kovin fiiniltä, mutta ruoka oli taivaallisen hyvää ja annokset isoja. Suosittelen jos tarkoitus on syödä hyvin eikä vain nätisti.

Tähän ystävään oon tutustunut miehen kautta, ja hänestä on tullut yks tärkeimmistä ihmisistä mun elämässä. Ilta oli siis täydellinen mielen rentoutus: kahden rakkaan ihmisen kanssa superhyvää ruokaa ja pullo hyvää viiniä.

Tänään olo on mitä parhain. Miten mä nyt enää pystyn ottamaan rauhallisesti?! Vapaa viikonloppu ja kaikkea. Sunnuntaiksikin on jo luvattu auringon lämpöä :)


Ihanaa perjantaita ja mahtavaa viikonloppua!

Ei kommentteja: