sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Viikonloppua

Perjantaina olin taas tehokas: kahdet pikkujoulut samana iltana. Eipä tarvi monena iltana juhlia vaan voi keskittyä olennaiseen ;)

Ensin junailin töihin melkein kaks tuntia. Ensimmäisellä asemalla odottelin junia, joista kaksi ekaa oli peruttu, Pasilassa odottelin taas 45 minuuttia seuraavaa junaa. Uskomatonta miten sekaisin koko pääkaupunkiseudun liikenne on joka talvi. Ihmisiä on kai kuljetuskapasiteettiin nähden liikaa.

Töiden jälkeen jäin pikkujouluihin työpaikalle, ja sieltä junailin keskustaan kaverin yrityksen joulutupareihin. Taisin viettää asemilla ja junissa enemmän aikaa kuin juhlissa yhteensä. Bussilla päästiin onneksi melko lähelle kotia yöllä. Se ei vaatinut kuin muutaman kilometrin kävelyn sekä bussille että bussilta. Korkokengät on varmasti pirun keksintö, samoin kuin sukkahousut, ja korsetit, ja kaikki kireät vaatteet, ja kylmät vaatteet, ja talvi.

Saman tyypin keksintöä taitaa olla friteeratut ruuat. Niin infernaalisen hyvää, ja niin täydellisen epäterveellistä.

Lauantaina mun lempparia, kiinalaista! Menu kahdelle:

Alkupalaksi kevätkääryle
5 makua: ihan parasta oli friteerattu kana

Jälkkäri: friteerattua banaania ja jätskiä
Sormet ja suupielet rasvasta kiiltäen oli hyvä pötköttää kotisohvalla leffoja katsellen :)

Tänään oli vuorossa Les Millsin Quarterlyt, eli neljä kertaa vuodessa olevat jatkokoulutukset.
Mun päivä alkoi Herttoniemen LadyLinessa 9.30 BodyPumpilla. Aaaaaivan liian aikaista. Mur!

11.30 BodyCombatissa irtos jo vähän paremmin. Oli aika helpon oloinen ohjelma, mutta eiköhän nämä joulun ajan ohjelmat aina ole ollu vähän helpompia kuin syksyn.

13.30 päästiin kokeilemaan Les Millsin uutuutta Grit Strenghtiä. Se oli puolituntinen, jossa todella saa itsestään mehut puristettua. Välillä vilkuilin ympärille sitä lähintä roskista etsien, jos vaikka tauolla syöty energiapatukka ei pysykään sisällä. Pysyi. Välillä teki mieli ihan vaan jättää tekemättä. En jättänyt. Välillä lin tosi tosi vihainen ohjaajille ja inhosin heitä ihan sydämeni pohjasta. Ihania tyyppejähän ne oli, Peter ja Hanna.

Eli jos mäkin näen joskus vihaisia ilmeitä mun tunnilla, se saattaa johtua tunnin rankkuudesta. Kaikkeen tottuu. Oli BodyCombatitkin aluksi ihan tappotunteja. Jos tuotakin tekis säännöllisesti, vois pomppuvoima kasvaa nopeastikin.

Tunnilla käytettiin samaa tankoa ja painoja kuin BodyPumpissa, mutta paljon isompia kilomääriä. Liikkeitä tehtiin pattereissa, joihin kuului mm. kyykky+pystypunnerrus, askelkyykky pystypunnerruksella, rinnalleveto+etukyyky, kyykkyjännehypyt, punnerrukset ja burbeet. Ja kaikkia tehtiin putkeen, liikettä toisensa perään. Välillä syke oli korkealla, ja toisinaan vielä korkeammalla. Mahtavaa!

Ens viikolla oliskin sitten taas kaikenlaista, mm. viikonloppuna BodyBalanceen kouluttautumista :D

Ei kommentteja: