sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Arkea ja juhlaa

Torstaina ennen töihin menoa kävin Pumalta hakemassa muutaman laatikon uusia ihania treenivaatteita.


Nyt ei malttaisi odottaa että pääsee käyttämään kaikkia mageita uusia toppeja ja trikoita :)
BP ja BC tunneille muistin vihdoin laittaa sykemittarin, mutta en muistanut laittaa sitä mittaria päälle vielä pumppitunnilla. Hah. BodyCombatissa keskisyke 160, energiaa kului sykkeen mukaan laskettuna 650kcal ja maksimisyke taisi olla 190. En löytänyt Suunnostani valikkoa josta näkyisi maksimisyke, mutta ton 190 onnistuin bongaamaan muay thai-biisin jälkeen.

Perjantaina olikin oikein nostalgiapäivä: ajoin heti aamusta Tampereelle,ensin Biancaneveen tapaamaan lapsuudenkaveriani Elinaa, ja lounastamaan hänen kanssaan. Pari tuntia meni hujauksessa ja sit olikin aika poimia kyytiin entinen luokkakaveri asemalta ja ajeltiin Lempäälään kahville toisen luokkakaverin luo. Ihan mahtava päivä! En muista koska olisin puhua pälpättänyt yhtä paljon ja yhtä innoissani, kun päivitettävänä oli yli kymmenen vuoden kuulumisia. Yhteinen ihmetyksen aihe oli miten aika voikin kulua näin nopeesti.

Illalla ajelin vielä Poriin isovanhempien luo. Matkalla vaan hymyilin onnellisen idioottimaisesti ja ajoin ajatuksissani kaks kertaa harhaan lähes suoralla reitillä ;)

Lauantaita vietettiin serkkujen ja veljien kanssa ja myöhäsellehän se taas meni, mutta enpä mitään muuta olettanutkaan. Väsy iskee alkoholittomalle aina ensimmäisenä, mutta sinnittelin silti koska nää hetket on niin harvinaista herkkua.

Ihan parasta on rento suunnuntaiaamun rötväily veljen ja veljen vaimon kanssa, mutta aina lopulta koittaa se aika kun on lähdettävä kotia kohti...
Kolmen tunnin autossa istumisen jälkeen oli pakko päästä liikkeelle. Heti kotiin päästyä lähdin lenkille ja juoksin. Siis juoksin! Minä! Raitis ilma tuntui niin hyvältä ja ilma oli talvikeliksi täydellinen. Rauhallinen pimeys eikä ristin sielua samalla reitillä. Pakko myöntää että juoksu tuntui mukavalta.

Hyvän fiiliksen tuotti tietysti rakkaudella ja ystävyydellä ladatut akut, mielikuvat Miamista ja parhaasta mahdollisesta kisakunnosta, sekä tietysti ne uudet vaatteet: I'm just warming up!


Tästä on kiva startata uuteen viikkoon :)

Ei kommentteja: