torstai 28. helmikuuta 2013

192 bpm ja 1100kcal

Tänään muistin taas laittaa sykemittarin tunneille, ja tällä kertaa mittarin päälle jo BodyPumpin puolivälissä ;)

Pumpin ja Combatin välissä on 10min. tauko. Sen aikana vaihdan trikoot shortseiksi, jumppakengät painitossuihin ja käärin käteen rannesiteet. Ei siis mitään kovin rankkaa. Pidin mittarin päällä myös tuon tauon ajan, ja silti keskisyke koko ajalta oli 160


Nyt sain mittarin näyttämään myös sen korkeimman mitatun sykkeen: 192
Se on kyllä hyvä että tulee toi maksimisyke kokeiltua vähän väliä ;)


Ja sitten se mikä monia naisia jumppatunneilla kiinnostaa. Tämä energia kului siis puolessatoista tunnissa.


Hullun hommaahan tuo on vetää pari noin kovaa tuntia putkeen. Itse en sitä tekisi jos se ei olisi työ. Työssään ihmiset joutuu toisinaan tekemään sellasiakin asioita joita ei muuten tekisi ;)

Energiankulutus on aina yksilöllistä, eikä siis voi sanoa että tämä tai tuo tunti kuluttaa näin ja näin paljon kaloreita. Kaikki riippuu intensiteetistä, jolla liikkeet teet, kuinka paljon sinulla on massaa liikutettavana ja kuinka tottunut kehosi on siihen tekemiseen. Sykemittari mittaa sykettä ja arvioi kulutuksen sen perusteella, se ei ole mikään absoluuttinen totuus, eikä sitä tule sellaisena pitää. Omaan seurantaan se on kuitenkin ihan yhtä oiva kapistus kuin rasvamittari tai vaakakin.

Tää torstai on dieetin kannalta kyllä kinkkinen päivä, kun vedän kuitenkin sen seniorijumpankin päivällä, ja kävelen pitkin kuntosalia 5h ennen illan tunteja. Liikuntaa tulee siis päivässä viikon terveyssuositusten verran ja vähän yli.

Nestevaje on näiden tuntien jälkeen huomattava. BodyCombat kestää 56 minuuttia jos musiikin antaa rullata keskeytyksettä. Tuntiin on varattu aikaa 55 minuuttia, joten sen aikana ei juuri ehdi juomataukoja pitää. Se ei haittaa jos vedettävänä on vain se yksi tunti, mutta mä hikoilen jo Pumpin aikana niin paljon, että mikään vesimäärä päivän aikana ei riitä. Koitan tankata vettä jo päivän mittaan, mutta tuntien jälkeen juon palkkarin lisäksi pullollisen vettä (0,75l) ja illan aikana kotona vielä 2 lisää.

Oon ynnäillyt koko viikon treenit ja niiden kuluttaman energian, ja jakanut sen koko viikon päiville, koska keho kuitenkin tasailee sitä energian saantia ja kulutusta aina muutaman päivän ajalta. Aika näyttää miten hyvin olen osannut arvioida ja ynnäillä ja vähentää ja jakaa. Onneks kirjotin sen E:n matikasta ;)


Oon tässä lähiaikoina saanut ihan kamalasti kaikkea uutta kivaa. Pumalta treenivaatetta, FAFin kouluttajavaatteita ja kengät ja vaikka mitä. Nyt hain postista uuden Buzzador-paketin... kirjoittelen joku päivä lisää siitä mitä tällä kertaa testataan :)


(Buzzadorina sinulla on mahdollisuus päästä kokeilemaan ja kertomaan, mitä pidät erilaisista tuotteista ja palveluista. Kun pääset kokeilemaan tuotteita tai palveluita, sinun tarvitsee vain kertoa niistä ystävillesi sekä raportoida kokemuksesi. Buzzadorina toimiminen on sinulle ilmaista)

Jos haluat saada mahdollisuuden testata tuoteuutuuksia, rekisteröidy Buzzadoriksi tästä

Ei kommentteja: