maanantai 11. maaliskuuta 2013

Messuamista


Viikonloppuna oli Suomen suurin kuntoilualan messupläjäys GoExpo.
Vihdoin Fysioline oli keskittänyt kaikki toimintansa samalle osastolle, ja meitä oli siellä hyvän kokoinen sakki edustamassa Fressiä, Wrangea ja FAFia. Ja meillä kaikilla oli nii'in muukaavaa...

Maistatuksessa oli uusi prodejuoma Pro Shake, ja myynnissä shaken lisäksi patukkaa ja kahvakuulaa.


Jossain vaiheessa päivää jalat alkaa väsyä seisoskeluun, kunnes siihen taas tottuu ;)


Meidän Heidi (jonka oma blogi on nimeltään Juoksun pitkä oppimäärä) esitteli Katutanssikeskus Saiffan Johannekselle CrossCorea 

Aika äkkiä todettiin että tälle breakdancegurulle mitkään kehonhallintaliikkeet ei ole liian hankalia. Mutta keksittiin myös miten CrossCorella voisi treenailla tanssimuuveja.

Mä kävin puolestani Saiffan osastolla opettelemassa poppingia. Olihan se poppingia? Aika vaikeeta, mut hauskaa. Voisin hyvin kuvitella meneväni Saiffan tunneille jos vaan aikatauluun sais sovitettua.


Edustin osastolla Wrangea ja FAFia, ja ekaa kertaa omalla nimellä :D Milloin oon ollut Maija ja milloin Tomi, nyt oli ihan kiva olla oma itsensä. 

Vaikka muuten ei tullut messuilla kierreltyä saati sitten shoppailtua (osastolta ehtii irrottautua just nippa nappa syömään, ja vessaan jos on ihan pakko) mutta jo tavaksi muodostunut liivien sovittelu Shock Absorberin osastolla oli tällä kertaa lähes pakollinen: Elsen hommaama tiimietu!


Aika mahtava ylläri siihen messujen vikaan päivään.

Rankka viikko sai kivan lopun kun treffattiin Team Finlandin tyttöjen kanssa. Tiimipalaveri nro 1. Mitään konkreettista ei saatu aikaiseksi - paitsi Elsa joka kokkasi pikku iltapalat itselleen, mulle ja Elselle:

kuva ei kerro että annos oli VALTAVA, mutta upposi hyvin  pitkän messupäivän jälkeen
mutta vihdoin oltiin kaikki koolla (paitsi pk-seudun ulkopuoliset vahvistukset) ja sovittiin päivämääriä ja aikoja joiden puitteissa aletaan toimia. Ryhmäytyminen samanhenkisten tyyppien kanssa on ihanaa ja vuosien yksin puurtamisen jälkeen on mahtavaa saada ympärille joukkue jakamaan fiiliksiä ja suunnitelmia.

Vaikka kyse on yksilölajista, ja aika moni meistä kilpailee samassa sarjassa, on kiva tutustua ja ehkä jopa ystävystyä tyttöjen kanssa. Jospa saatais luotua sellainen "ruotsalainen urheiluhenki" jossa kisoihin mennään rennolla asenteella pitämään hauskaa ja iloitaan myös kaverin menestyksestä. Ja kieltämättä meidän blondiporukka saattaa myös näyttää vähä ruotsalaiselta ;)


Ei kommentteja: