sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Viikko paketissa

Ensinnäkin, Alegria oli upea! Mahtava! Niin kaunista että itkuhan siellä tuli.

Kuvia ei saanut ottaa (edessä istuva sälli kyllä otti) enkä olisi halunnutkaan tuhlata ainuttakaan silmäystä linssin läpi katsomiseen. Esiintyjät oli ihan uskomattoman taitavia, ja koko esitys oli aivan viimeiseen sormen ojennukseen asti hiottu. Koko ajan tapahtui, kaikilla lavalla olleilla oli joku rooli, myös ne assarit oli mukana tarinassa, ja se laulaja... uskomattoman puhdasta liveä ihan koko 2h esityksen ajan.


Sirkuksissa on kyllä ihan parasta se tunnelma. Livemusiikki ja kaikki se tohina ja toiminta. Pelkäsin että näin valtavasta spektaakkelista puuttuisi se aito sirkuksen utnnelma, mutta kyllä sitä fiilistä oli vaikka sahanpuru ja popcornit ei haisseetkaan samaan tapaan kuin teltoissa.

Se siitä. Nyt se on nähty. Täytyy sanoa että oma vaparitreeni tuntui lauantaian aika kankealta ja hitaalta ;)
Mutta olipa ainaskin uutta pirtsakkaa Pumaa päällä. Itselleni yllätyksenä muistin kaikki uudet jutut jotka Elsen kanssa keskiviikkona ohjelmaan muokattiin. Koska ne meni niin helposti muistiin, niiden täytyy olla hyviä muuotksia :)


Tänään olikin sitten vuorossa akrobatiaa, ja taas kulki kivasti. Ohjaajakin kehui että kehitystä on tullut niiden kolmen viikon aikana joina en päässyt paikalle - oon tehnyt kotiläksyjä ahkerasti!

Ilmeisesti itsepintainen fasettilukko painaa selässä inhottavasti eikä aukea millään normaalilla keinolla. Ennen akroa koitin rullailla foamrollerilla, ei auttanut. Akrossa yksi fyssari koitti avata sitä, ei auttanut. Kotona Sakke koitti nostamalla avata, mutta ei. Ei se vaan auta. Toivottavasti se on kuitenkin vaan fasettilukko eikä sen pahempaa.

...ja sitten vielä tunnelmakuvaa kisabiksujen strassauksesta :D

Ei kommentteja: