perjantai 15. maaliskuuta 2013

Perus torjantai

Vaikka työjutut välillä ottaa päähän, siis se miten asioita hoidetaan ja miten työntekijöistä puristetaan irti enemmän kuin olisi reilua, on se niin palkitsevaa kun asiakkaat on tyytyväisiä. Kissa kiitoksella elää - taidan olla aika kissa ;)

Naistenpäivän aattona yhden ihanan sennuryhmän ihana rouva oli pahoillaan kun ei huomannut tuoda mulle kukkasta, tänään hän sitten toi jo pääsiäiskukkasen :)


Treenit kulki tällä viikolla hyvin, ja sain paljon henkistä voimaa sunnuntain tiimipalaverista. On ihanaa kun elämässä on saman henkisiä ihmisiä joiden kanssa voi odottaa jotain noin jännää kuin kisareissu valtameren taakse. On valtavan voimauttavaa kun tietää että on tulossa kimppatreenejä, ollaan tässä samassa veneessä yhdessä menossa samaan suuntaan, ja onhan se ihan huippua että saan olla osa upeaa kokoonpanoa.

Upeasta kokoonpanosta puheenollen, mennään huomenna (tai siis tänään, perjantaina) Saken kans katsoo tätä:


Se on aivan varmasti aivan huikea! Olin ajatellut viettäväni vapaapäivän ensin salilla ja sit meikata ja laittautua kerrankin taas nätiksi, mutta ei, töihin se on taas mentävä heti aamusta, FAF Gymiläisille opettamaan erityisryhmien ohjausta ja sellasta. Kivvaa! :)

Ei kommentteja: