perjantai 18. lokakuuta 2013

Arkipäivät pulkassa, työt ei

Tohinaa oli taas koko viikko täynnä.

Maanantaina Marken oli pakko päästä purkamaan energiaa kolmen viikon himmailun jälkeen, ja mua ehkä snadisti pelotti kun se haku pistarit ja nyrkkeilyhanskat kaapista. Eka ehdotus oli että kuntonyrkkeillään "niin että laitetaan sulle Johanna suojat ja mä hakkaan sua." No ei viitsis. Voin kyllä pitää pistareita!
Ihan hauskaa olikin päästä lyömään kohteeseen ja potkimaan tyynyjä vasten eikä pelkästään ilmaa. Tunnin potkimisen ja lyömisen jälkeen testailin vielä suunnittelemaani HIIT-treeniä: 

Kolme patteria, kolme kierrosta, 45s - 30s. - 15s. ja 15s. lepoa liikkeiden välissä.

1. Viivajuoksu sivuttain, Punnerrus, Etunoja-kyykky-ylös

2. Viivajuoksu eteen ja taa, Selkälihakset kierrolla, Kerähyppy

3. Sivukyykyt kulmiin, Vatsarutistus, Pohjehypyt eteen ja sivuille

Toimi! Syke pysyi korkeella ja hiki lensi. 
Tämä nyt niin muodikas HIIT tarkoittaa High Intensity Interval Training, eli kovatehoinen intervalliharjoitus.

Tiistaina saatiin Tanssii Tähtien Kanssa-ohjelmastakin tuttu tanssija Kia Lehmuskoski opettamaan MPKK:n henkilökunnalle Fuskua ja Foksia. Pari tuntia meni aika nopeasti ja meitä oli tanssimassa parikymmentä enemmän tai vähemmän tanssitaitoista ihmistä. Kivaa oli!


Töiden ja PT-asiakkaiden jälkeen juoksin vielä Finland Fitnessin palaveriin. Oli kiva nähdä omaa kisatiimiä ja viime viikonloppuna Pariisissa kisanneita tyttöjä. 

Team Finland Fitness Pariisissa: Veera (vas.) Elina, Camilla ja Else (kuva: Else Lautala)

Puhuttiin tulevista tiimijutuista ja ensi vuoden kisoista. 
HUOM! Finland Fitness kilpailijatiimiin voi nyt hakea lähettämällä vapaamuotoisen hakemuksen osoitteeseen contact@finlandfitness.com (katso lisätietoja: www.facebook.com/finlandfitness)

Keskiviikkona ohjasin joogaa aamulla, ja tiedossa oli vielä HIIT iltapäivällä ja oma tanssitunti illalla, joten en ollut ihan kovin innokas suunnistamaa, mutta kun ei Marke antanut vaihtoehtoja niin sit mentiin...


Meil oli kartta, meil oli metsä ja meil oli rasti
Oon todella huono suunnistaja, eikä pari tainnut olla yhtään sen parempi. Suunnistaminen vois olla ihan kivaa jos sitä tekis enemmän ja sais niitä onnistumisen tunteita. Jos kokemukset on peruskoulun huonoista monistekartoista joissa rastit piti paikkansa vain osassa tapauksista, epäonnistumisen kokemukset ja eksymisen pelko on ne päälimmäiset tunteet kun suunnistamisesta puhutaan.

Ja jos totta puhutaan, en ole tykännyt suunnistamisesta urheiluna, koska ne otsalamput näyttää tyhmältä, ja ne trikoot niillä miehillä... Nyt kun silmä on tottunut niihin trikoihin ja oon ollut mukana sekä yö- että päiväsuunnistuskisassa, on kunnioitus lajia ja suunnistajia kohtaan ihan eri luokkaa. On niin helppo arvostella lajia josta ei tiedä.

Se, että kokenut ja hyväkin suunnistaja saattaa joskus epäonnistua kartan luvussa ja hukata rastit, tekee lajista mielenkiintoisen. Pitäkää vaan hölmönä, mutta en ollut tullut ajatelleeksi että rastien löytämisen lisäksi jalkojen voima ja juoksukunto näyttelee aika merkittävää osaa siinä metsässä kirmailussa.

No mutta, meidän suunnistuksella ei olis tullu sijoituksia edes lasten kisassa.

Illalla tanssitunnilla alettiin tehdä uutta sarjaa :)
Hauskinta oli kuitenkin mun ja Marken asuvalinnat, jotka osui taas niin nappiin että pakkohan se oli kuva ottaa:


Torstaina kävin Tuusulassa vetämässä HIIT-treeniä ja kehonhuoltoa rullilla. Siinä välissä kävin salilla tekemässä vähän yläkerran punttia ja kinkkilässä syömässä. Kiinalainen ruoka on ihan mun lempparia ja Tuusulapäivien vakkariksi onkin muodostunut ravintola Golden Ricen lounasbuffet. Onneks niitä päiviä ei ole ihan joka viikko ;)

Perjantai. Wohoo, perjantai! Aamu alkoi vesijumpan vetämisellä. Olin ajatellut mennä itsekin altaaseen, mutta aamulla kurkussa kasvoi kaktus, joten päätin jättää vesileikit ens viikkoon.

Huomenna oonkin valvomassa FAF Gym Trainereiden näyttökokeita Leppävaaran Fressillä, jossa en olekaan käynyt pariin kuukauteen. Kiva myös nähdä taas kuinka kovia ammattilaisia saadaan kuntosaleille ja tuleville PT-kursseille :)

Kivaa viikonloppua!

...joku aamu mä kävin myös uimassa... 300m rintaa menee jo ihan näppärästi. Ens viikolla täytyy alkaa treenata sitä vapaata.

Ei kommentteja: